Acasă Evenimente Primarul comunei Șag aduce un zâmbet pe fețele copiilor prin montarea complexelor...

Primarul comunei Șag aduce un zâmbet pe fețele copiilor prin montarea complexelor de joacă în parcuri

206
0

 

Într-o mișcare menită să aducă bucurie și să sporească calitatea vieții pentru cei mai mici locuitori ai comunei Șag, primarul Flavius Alin Roșu a anunțat începerea procesului de instalare a complexelor de joacă în parcurile din zonă.

Cu un angajament ferm față de bunăstarea copiilor, primarul Roșu a subliniat importanța oferirii unor spații de joacă sigure și atrăgătoare pentru dezvoltarea lor fizică și socială.

“Copiii sunt viitorul nostru, iar oferirea lor de medii de joacă adecvate este o prioritate pentru administrația locală”, a declarat primarul.

Această inițiativă este o dovadă a angajamentului său față de comunitate și de creșterea calității vieții în comună.

Complexele de joacă, ce urmează să fie instalate, vor oferi copiilor o varietate de echipamente și facilități adaptate diferitelor grupe de vârstă, contribuind la stimularea imaginației, a creativității și a activității fizice.

Pe lângă beneficiile evidente pentru copii, aceste noi complexe de joacă vor fi și o oportunitate pentru familiile din comună să se conecteze și să socializeze într-un mediu prietenos și sigur.

 

Articolul precedentDirecția de Evidență a Persoanelor extinde programul pentru cetățenii cu drept de vot📢 Cu ocazia alegerilor locale din 9 iunie 2024
Articolul următorSorin Grindeanu susține candidatura lui Călin Dobra pentru Primăria Municipiului Lugoj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.