Acasă Social Laura Codruța Kövesi, procuror-șef al Parchetului European, a fost oaspete de onoare...

Laura Codruța Kövesi, procuror-șef al Parchetului European, a fost oaspete de onoare la Universitatea de Vest din Timișoara

133
0

 

Comunitatea Universității de Vest din Timișoara a avut privilegiul să găzduiască astăzi, pe 4 aprilie 2024, un eveniment de excepție în Aula Magna a instituției.

Sub titlul „Crima organizată nu are frontiere. Dar Parchetul European are?”, conferința a fost susținută de doamna Laura Codruța Kövesi, primul procuror-șef al Parchetului European.

Cu o expertiză remarcabilă și prin prezentarea unor exemple concrete, doamna Kövesi a subliniat importanța cooperării între statele membre ale Uniunii Europene în combaterea infracționalității transfrontaliere.

Evenimentul a fost nu doar o ocazie de învățare, ci și o sursă de inspirație pentru studenții și profesioniștii prezenți, oferindu-le perspective valoroase asupra evoluției justiției europene.

Universitatea de Vest își exprimă sincerele mulțumiri față de doamna Laura Codruța Kövesi pentru prezența sa și pentru contribuția semnificativă adusă dezvoltării cunoștințelor și conștientizării în domeniul justiției europene.

Această conferință a reprezentat un pas important în consolidarea colaborării între mediul academic și instituțiile judiciare, subliniind angajamentul comun pentru promovarea valorilor europene și a statului de drept.

Articolul precedentExtindere iluminat public în comuna Moșnița Nouă: O colaborare între primărie și cetățeni
Articolul următorPrimăria comunei Giarmata continuă programul de înfrumusețare și protejare a mediului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.