Acasă Evenimente Acțiune a polițiștilor locali pentru asigurarea ordinii și siguranței în mijloacele de...

Acțiune a polițiștilor locali pentru asigurarea ordinii și siguranței în mijloacele de transport și pe malurile Begăi

96
0

 

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Patrulare și Control Spațiu Public au desfășurat ieri, în intervalul 16:00 – 24:00, o nouă acțiune pe mijloacele de transport în comun și în zonele adiacente ale malurilor Canalului Bega, cu scopul de a asigura respectarea normelor de conviețuire socială și de a preveni comportamentele antisociale.

 

Acțiunea a vizat mai multe zone strategice din oraș, printre care Gara de Nord, Lipovei, Calea Aradului și Calea Torontalului, precum și malurile Canalului Bega, locuri frecventate de către trecători și călători.

Polițiștii locali au intervenit pentru identificarea și sancționarea persoanelor care nu respectă regulile de conduită în spațiile publice, cum ar fi ascultarea de muzică la intensitate mare, distrugerea echipamentelor, comportamentul agresiv față de alți călători sau angajații STPT, consumul de alcool sau fumatul în mijloacele de transport, aruncarea de ambalaje și alte resturi pe jos, dar și pentru parcarea autovehiculelor în stațiile STPT.

Rezultatele acțiunii au fost consemnate în aplicarea a nouă sancțiuni contravenționale pentru diferite abateri constatate, precum și în emiterea a 26 de invitații digitale pentru mașinile depistate în zone nepermise.

De asemenea, doi oameni fără adăpost au fost preluați de către echipajul Poliției Locale și au fost transportați la centrul social de pe strada Telegrafului, asigurându-li-se astfel protecția și îngrijirea necesare.

Astfel de acțiuni sunt desfășurate periodic de către polițiștii locali, în diferite zone ale municipiului, și au ca obiectiv reducerea fenomenului contravențional și infracțional, precum și asigurarea unui mediu sigur și plăcut pentru toți locuitorii orașului.

Prin eforturile lor susținute, polițiștii locali contribuie la menținerea ordinii și liniștii în comunitate și la promovarea unui climat de conviețuire pașnică și respect reciproc.

Articolul precedentPrimarul comunei Liebling Ioan Munteanu face un anunt despre apa din localitate. Vrea ca cetatenii sa fie informati corect.
Articolul următorComuna Giroc se îndreaptă către un viitor mai verde cu un nou proiect solar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.