Acasă Evenimente Startul Celei de-a Doua Campanii pentru Colectarea Deșeurilor Voluminoase în Zona Ghizela

Startul Celei de-a Doua Campanii pentru Colectarea Deșeurilor Voluminoase în Zona Ghizela

98
0

 

Compania RETIM și Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară Durabilă Timiș (ADID Timiș) anunță începerea celei de-a doua campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase în Zona 0 – Ghizela.

Această inițiativă are ca scop principal reducerea impactului deșeurilor asupra mediului înconjurător și asigurarea unei gestionări eficiente a acestora.

Campania se va desfășura în perioada 1 aprilie – 30 mai 2024, iar cetățenii din localitățile incluse în zona menționată sunt încurajați să participe activ prin depunerea deșeurilor voluminoase în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare.

Acestea vor fi accesibile în intervalul orar specificat și vor permite depozitarea în condiții sigure și igienice a articolelor precum mobilierul vechi, electrocasnicele uzate sau alte obiecte de dimensiuni mari.

Prin intermediul campaniei, RETIM și ADID Timiș își propun să ofere cetățenilor o soluție gratuită și eficientă pentru eliminarea deșeurilor voluminoase, contribuind astfel la promovarea unui mediu sănătos și curat.

Mai multe detalii despre tipurile de deșeuri acceptate, localitățile unde vor fi amplasate containerele și alte informații utile pot fi găsite accesând link-ul: Colectare Voluminoase Zona 0 Ghizela.

Participarea activă a comunității este esențială pentru succesul acestei campanii și pentru protejarea mediului înconjurător.

Prin colaborarea și implicarea fiecărui cetățean, putem contribui la crearea unui viitor mai sustenabil și mai curat pentru generațiile viitoare.#RETIM #ADID #VOLUMINOASE

Articolul precedentCampania de primăvară pentru colectarea resturilor vegetale în Giroc: Un apel la responsabilitate civică și respect pentru mediu
Articolul următorAcțiune de Amploare în Comuna Mosnita pentru Depistarea Conducătorilor Autoutilitarelor Nerespectuoase

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.