Acasă National O mamă din Timișoara se confruntă cu un adevărat coșmar în lupta...

O mamă din Timișoara se confruntă cu un adevărat coșmar în lupta pentru custodia propriilor copii

234
0

VEZI VIDEO ::::https://youtu.be/alr7-DhlHMs

Într-o poveste ce pare desprinsă dintr-un scenariu de film, o mamă din Timișoara se confruntă cu un adevărat coșmar în lupta pentru custodia propriilor copii.

Tribunalul București a admis cererea tatălui copiilor, acuzând-o pe femeie de răpirea minorilor.

Dincolo de aparențele unei căsnicii obișnuite, cu ale sale momente de tensiune și reproșuri, relația dintre cei doi soți a devenit din ce în ce mai toxică, culminând cu momente de violență fizică și verbală.

Această atmosferă nocivă nu a fost ocolită nici de cei doi copii ai cuplului, care au fost martori la scenele tensionate.

În anul 2022, după aflarea unei vești devastatoare, că partenerul său avea o altă relație, femeia a inițiat divorțul.

Instanța a decis custodia comună a copiilor, cu domiciliul la mamă, care a revenit în România împreună cu cei doi minori.

 

Recent, femeia a fost chemată în judecată, fiind acuzată de răpirea propriilor copii de către tatăl acestora.

Deși mama a prezentat dovezi și imagini care atestau comportamentul violent al tatălui, Tribunalul București a decis în favoarea acestuia.

Hotărârea instanței impune mamei obligația de a preda minorii tatălui, cu domiciliul în Grecia, în termen de 14 zile de la comunicarea deciziei, sub amenințarea unei amenzi civile în cuantum de 5000 de lei.

Femeia refuză să îndeplinească cerința, mai ales că minorii nu doresc să părăsească România.

 

Situația devine și mai gravă în contextul în care mama susține că se teme pentru viața sa în Grecia, fiind amenințată de fostul soț cu moartea în repetate rânduri.

Această dramă familială atrage atenția asupra necesității unei analize profunde a sistemului judiciar și a modului în care acesta protejează și promovează drepturile și siguranța copiilor în cazurile de custodie disputată.

Este esențial ca justiția să fie făcută în interesul superior al copilului și să fie asigurate măsuri adecvate pentru protecția acestuia în orice circumstanță.

Articolul precedentAlertă Medicală la Colegiul C.D. Loga din Timișoara: 9 Elevi Suspectați de Intoxicație
Articolul următorCampania de primăvară pentru colectarea resturilor vegetale în Giroc: Un apel la responsabilitate civică și respect pentru mediu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.