Acasă Evenimente Alertă Medicală la Colegiul C.D. Loga din Timișoara: 9 Elevi Suspectați de...

Alertă Medicală la Colegiul C.D. Loga din Timișoara: 9 Elevi Suspectați de Intoxicație

121
0

 

Într-o noapte aparent obișnuită, orașul Timișoara a fost zguduit de o alertă medicală la Colegiul C.D. Loga.

La ora 23:58, ISU Timiș a fost notificat de către dispeceratul SAJ Timiș cu privire la suspiciunea unor intoxicații în rândul a 9 elevi ai instituției. Simptomele acestora, incluzând dureri abdominale, vărsături și scaune diareice, au fost suficient de severe încât să necesite îngrijiri medicale urgente.Elevii, în număr de 9, au apelat numărul unic de urgență 112 de la domiciliu, alertând autoritățile cu privire la starea lor de sănătate precară.

Cu promptitudine, aceștia au fost transportați la Spitalul pentru Copii Louis Țurcanu din Timișoara pentru investigații și tratament adecvat.

Din păcate, informațiile primite de la spital au dezvăluit că 7 dintre elevii afectați au necesitat internarea, în timp ce alți 2 au fost considerați în stare de urgență. În fața acestei situații alarmante, ISU Timiș a dispus mobilizarea unui efectiv de 6 subofițeri și a trimis la locul intervenției un ASERV Dacia Duster și o echipă CBRN pentru identificarea posibilei surse a intoxicației.Conducerea Colegiului C.D. Loga a fost imediat contactată în vederea colaborării și informării cu privire la situația de criză. Cu toate acestea, aceștia au afirmat că nu au cunoștințe despre o sursă posibilă de intoxicație, luând în considerare faptul că instituția nu dispune de cantină, nu este racordată la gaze naturale și nu s-au efectuat activități de dezinfecție sau deratizare recent.Astfel, intervenția autorităților a devenit o misiune în dinamică, cu accent pe identificarea și eliminarea posibilelor surse de contaminare. În timp ce elevii continuă să primească îngrijiri medicale adecvate, comunitatea și autoritățile rămân vigilente și unite în eforturile de a rezolva această situație delicată și de a asigura siguranța tuturor membrilor comunității școlare.

Articolul precedentAlin Nica se alătură Forței Dreptei în Lupta pentru Președinția Consiliului Județean Timiș
Articolul următorO mamă din Timișoara se confruntă cu un adevărat coșmar în lupta pentru custodia propriilor copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.