Acasă Evenimente Ruben Lațcău, Viceprimarul Timișoarei: Succesul Programului de Reabilitare Termică aduce Beneficii pentru...

Ruben Lațcău, Viceprimarul Timișoarei: Succesul Programului de Reabilitare Termică aduce Beneficii pentru Locuitorii Orașulu

114
0

 

iViceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, aduce vești bune pentru locuitorii orașului prin comunicarea unor rezultate remarcabile ale programului de reabilitare termică a blocurilor.

Familiile care locuiesc în peste 500 de apartamente beneficiară acum de facturi mai mici și de mai multă căldură în locuințele lor.

Mai mult decât atât, acestea vor simți un confort termic îmbunătățit și în timpul verii.

Procentul de succes al programului depășește 65%, reprezentând o realizare semnificativă pentru administrația locală.

Această reușită a fost o provocare, având în vedere eșecurile înregistrate în trecut cu programele de reabilitare termică, cauzate de nepăsare și interese personale.

Cu toate acestea, echipa condusă de Ruben Lațcău a gândit în afara tiparelor și a reușit să deblocheze toate blocurile, redând speranța celor 3.800 de familii care locuiesc în apartamentele respective.

Această realizare subliniază angajamentul unei administrații orientate către cetățeni și către nevoile lor.

Este un semn al faptului că prioritățile sunt orientate spre binele comunității, nu spre interesele personale ale conducătorilor.

Prin urmare, succesul programului de reabilitare termică nu doar că aduce beneficii practice pentru locuitorii orașului, ci și reprezintă un exemplu de administrare eficientă și orientată spre nevoile comunității.

Articolul precedentStudenții UVT la Direcția de Asistență Socială Timișoara: Explorând Profesia și Nevoile Comunității
Articolul următorScandal în Anina: Acuzații de Abuz și Violență împotriva a Doi Polițiști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.