Acasă Sport Alexandru Buțu, jucătorul Academiei de Fotbal Ghiroda și Giarmata Vii, convocat la...

Alexandru Buțu, jucătorul Academiei de Fotbal Ghiroda și Giarmata Vii, convocat la echipa națională U16 a României. El este elev la Liceul Teoretic Vlad Țepeș din Timișoara

455
0

 

Academia de Fotbal Ghiroda și Giarmata Vii anunță cu mândrie că talentatul jucător Alexandru Buțu a fost convocat să facă parte din echipa națională U16 a României pentru o acțiune de selecție ce va avea loc în perioada 8-10 aprilie 2024, la CNF Buftea.

Alexandru Buțu are rezultate bune și la școală. El este elev în clasa a noua la Liceul Teoretic Vlad Țepeș din Timișoara.

Această convocare este o recunoaștere a eforturilor și talentului lui Alexandru, care a demonstrat constant determinare și profesionalism pe terenul de fotbal.

Fiind parte a lotului acestei acțiuni, Alexandru va avea oportunitatea de a se antrena alături de cei mai buni jucători de la nivel național și de a-și demonstra abilitățile în două jocuri amicale programate în cadrul evenimentului.

Echipa de antrenori și conducerea Academiei de Fotbal Ghiroda și Giarmata Vii îi transmit lui Alexandru Buțu urări de succes în această experiență și îi încurajează să continue să se dezvolte și să-și urmeze visul de a deveni un jucător de fotbal de succes.#noisuntemghiroda💛💙 #ÎmpreunăCreștemCampioni

Articolul precedentScandal în Anina: Acuzații de Abuz și Violență împotriva a Doi Polițiști
Articolul următorPompierii luptă cu un incendiu în Munții Făgăraș: eforturi susținute pentru stingerea focului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.