Acasă Evenimente Acțiune de Voluntariat pentru Protejarea Mediului în Timișoara: O Comunitate Unită în...

Acțiune de Voluntariat pentru Protejarea Mediului în Timișoara: O Comunitate Unită în Lupta împotriva Poluării

118
0

 

Primăria Municipiului Timișoara, împreună cu operatorul de salubrizare RETIM și organizația caritabilă Help Trend, au făcut un pas important în protejarea mediului înconjurător prin organizarea unei ample acțiuni de voluntariat.

Echipa de voluntari, formată din membrii organizației Help Trend și studenți de la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I”, Universitatea Politehnica Timișoara și Universitatea de Vest din Timișoara, împreună cu câteva familii, s-au mobilizat pentru a curăța intersecția străzilor Calea Aradului și Grigore Alexandrescu.

Cu eforturile lor unite, au reușit să colecteze aproximativ 1,8 tone de deșeuri de pe domeniul public.

Această acțiune de voluntariat nu este doar o simplă operațiune de curățenie, ci reprezintă un semnal puternic al angajamentului comunității pentru protejarea mediului înconjurător.

Prin colaborarea între instituțiile publice și societatea civilă, s-a evidențiat importanța și eficacitatea parteneriatului în realizarea unor obiective comune legate de mediu și sustenabilitate.

Recunoaștem eforturile și dedicarea tuturor celor implicați în această inițiativă și exprimăm aprecierea noastră față de contribuția lor valoroasă la menținerea unui oraș curat și sănătos.

Angajamentul și spiritul de solidaritate al comunității sunt fundamentale în promovarea unei atitudini responsabile față de mediul înconjurător și în construirea unui viitor durabil pentru toți locuitorii Timișoarei.

Articolul precedentTârgul de Paști: Bucuria Primăverii în Casa de Cultură a Municipiului
Articolul următorStudenții UVT la Direcția de Asistență Socială Timișoara: Explorând Profesia și Nevoile Comunității

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.