Acasă Evenimente Târgul de Paști: Bucuria Primăverii în Casa de Cultură a Municipiului

Târgul de Paști: Bucuria Primăverii în Casa de Cultură a Municipiului

71
0

Într-o zi plină de lumină și bucurie, chiar de Paștele catolic, Casa de Cultură a Municipiului a deschis porțile pentru cea mai așteptată manifestare a primăverii: Târgul de Paști. Sute de persoane s-au adunat duminică pentru a participa la inaugurarea oficială a acestui eveniment deosebit.

După Liturghia pascale catolică, Alaiul Primăverii a luat startul, fiind condus de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți, alături de un grup de copii talentați de la școala de dans Mini-Mini Reflex.

Împreună, ei au pornit din Piața Unirii, de la Domul Romano-Catolic, spre Piața Libertății, animând atmosfera cu un program artistic captivant.

Micile artiste au oferit flori de crini celor prezenți la slujba de Paște în Domul Catolic, aducând un strop de bucurie și culoare în inimile celor care au participat la sărbătoarea religioasă.

Această tradiție, încărcată de simbolism și generozitate, a întregit atmosfera de sărbătoare și comuniune între participanți.Târgul de Paști, care a fost inaugurat în acest cadru festiv, a stârnit interesul și admirația celor prezenți. Vizitatorii sunt invitați să descopere bogăția și diversitatea produselor tradiționale și artizanale expuse, precum și să se bucure de atmosfera plină de culoare și veselie.

Cu o varietate de produse locale, de la bucate tradiționale la decorațiuni de Paște și obiecte de artizanat, târgul promite să fie o experiență autentică și plină de farmec pentru toți cei care îl vizitează.

 

Târgul de Paști este deschis pentru public și poate fi vizitat până pe data de 6 mai, oferind o oportunitate unică de a sărbători frumusețea și tradițiile primăverii într-un cadru plin de căldură și ospitalitate.

Așadar, nu ratați șansa de a vă bucura de această ocazie specială de a descoperi și de a experimenta magia sărbătorilor pascale în Casa de Cultură a Municipiului.

Articolul precedentLa mulți ani, Florin Teodorescu! O pledoarie pentru moștenirea sportivă a Timișoarei
Articolul următorAcțiune de Voluntariat pentru Protejarea Mediului în Timișoara: O Comunitate Unită în Lupta împotriva Poluării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.