Acasă Evenimente Invitație la MEDIS24: Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici

Invitație la MEDIS24: Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici

90
0

 

Dragi medici și studenți la medicină,Societatea Studenților în Medicină din Timișoara (SSMT) este încântată să anunțe organizarea celei de-a 24-a ediții a Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri Medici, MEDIS.

În 2024, ne propunem să readucem congresul MEDIS în rândul studenților la medicină pentru cea de-a 24-a ediție, programată să aibă loc între 17 și 21 aprilie 2024.

Obiectivul principal al congresului este să îmbunătățească oportunitățile științifice din Timișoara și să abordeze diverse subiecte medicale pentru a promova dezvoltarea profesională a viitorilor profesioniști din domeniul medical și pentru a îmbunătăți abilitățile medicale ale tinerilor medici.

Vă invităm cordial, estimatelor cadre didactice, medicilor și studenților de la UMFVBT, să ne alăturați la acest eveniment prestigios. Participarea activă a dumneavoastră va îmbogăți congresul, aducând perspective diverse și insuflate insights discuțiilor și activităților noastre.

Congresul MEDIS este o platformă excepțională care unește studenții la medicină, membrii facultății și profesioniștii din diferite universități medicale.

Oferă o oportunitate unică pentru networking, învățare și colaborare, permițând participanților să rămână actualizați cu cele mai recente avansuri în domeniul medicinei și să își împărtășească experiențele cu colegii și experții deopotrivă.

Suntem încrezători că prezența dumneavoastră la congresul MEDIS va contribui semnificativ la succesul său și va spori creșterea academică și profesională a comunității noastre medicale. Angajamentul dumneavoastră în prezentări, discuții și workshop-uri va inspira fără îndoială și va împuternici participanții, promovând un spirit de inovație și excelență.

🔗 Pentru mai multe informații, consultați:Website-ul oficial: https://medistimisoara.ro/

Pagina de Instagram: https://www.instagram.com/medistimisoara?igsh=MWdkYXpsNGd2M3hmcw== Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/medistm?locale=ro_ROVă adresăm sincere mulțumiri pentru a lua în considerare această invitație și vă încurajăm să vă marcați calendarele pentru acest eveniment plin de îmbogățire.

 

Împreună, să ne aventurăm într-o călătorie de descoperire, învățare și camaraderie la cea de-a 24-a ediție a Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri Medici, MEDIS.Cu cele mai bune gânduri, Comitetul de Organizare al MEDIS24

Articolul precedentTimișoara, orașul lalelelor! Vino să le admiri în Parcul Justiției!
Articolul următorAplicația eDAC – O Soluție Avansată pentru Verificarea Documentelor în Timp Real

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.