Acasă Evenimente Vânzătorii ambulanți de flori luați la întrebări de polițiștii locali

Vânzătorii ambulanți de flori luați la întrebări de polițiștii locali

142
0

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și Ordine Publică au demarat, în ultima săptămână, o serie de acțiuni pentru combaterea comerțului ambulant ilegal cu flori de sezon și pentru prevenirea arderilor de resturi vegetale în locuri neautorizate.

În cadrul acestor verificări, au fost identificate și sancționate un număr de 10 persoane care comercializau flori fără acord de comerț stradal în locuri în care activitatea este interzisă.

Comercianții ilegali nu numai că au fost amendați conform prevederilor legale în vigoare, dar mărfurile expuse spre vânzare, constând în 75 de buchete de flori de sezon, au fost ridicate în vederea confiscării.

Aria de intervenție a polițiștilor locali a inclus locații precum Aleea FC Ripensia și Gheorghe Lazăr.De asemenea, a fost sancționat și un cetățean care a dat foc la resturi vegetale în curtea unui imobil de pe Strada Alexandru Balas, acesta primind un avertisment conform regulamentului local. În contextul acestor acțiuni, autoritățile au atras atenția că în acest an au fost sancționate încă 8 persoane pentru arderi de resturi vegetale în curțile propriilor locuințe sau în fața imobilelor de locuit, sancțiunile aplicate variind între 500 și 1000 de lei.

 

Poliția Locală subliniază importanța respectării regulilor și a legislației în vigoare, iar odată cu venirea primăverii, solicită cetățenilor să fie conștienți de normele și restricțiile privind anumite activități, pentru a evita sancțiunile și pentru a contribui la menținerea unui mediu înconjurător curat și sigur pentru toată comunitatea.

Articolul precedentPrimăria comunei Moșnița Nouă aduce la cunoștința locuitorilor următoarea informație utilă
Articolul următorRETIM Încurajează Reciclarea în Giroc, Chișoda și Dumbrăvița: Saci Galbeni Gratuit pentru Colectarea Deșeurilor Reciclabile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.