Acasă Social Primarul Dan Vîrtosu Felicită pe Conf. Univ. Dr. Mădălin Bunoiu pentru Recunoașterea...

Primarul Dan Vîrtosu Felicită pe Conf. Univ. Dr. Mădălin Bunoiu pentru Recunoașterea Meritelor Sale la Nivel Internațional

80
0

 

 

Într-o ceremonie solemnă, desfășurată în data de 18 martie, Președintele României, Klaus Iohannis, a acordat distincția deosebită a Ordinului Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, unui locuitor remarcabil al comunei Giroc, conf. univ. dr. Mădălin Bunoiu. Această distincție onorează contribuția excepțională a domnului Bunoiu la promovarea imaginii României în cadrul Organizației Internaționale a Francofoniei.

Primarul Dan Vîrtosu a transmis sincere felicitări și recunoaștere pentru realizările și meritele deosebite ale lui Mădălin Bunoiu, subliniind mândria și onoarea pe care comunitatea Girocului le simte pentru prezența sa. „Realizările dumneavoastră inspiră și motivează”, a subliniat primarul Vîrtosu, exprimându-și astfel aprecierea pentru contribuția semnificativă a lui Bunoiu la imaginea și prestigiul României pe plan internațional.

Domnul Mădălin Bunoiu este recunoscut pentru angajamentul și profesionalismul său în promovarea valorilor culturale și lingvistice românești în cadrul Organizației Internaționale a Francofoniei, contribuind la consolidarea relațiilor internaționale ale țării noastre și la promovarea dialogului intercultural.

Această distincție reprezintă nu doar un omagiu adus realizărilor individuale ale lui Mădălin Bunoiu, ci și o recunoaștere a potențialului și excelentei comunității Girocului. Astfel de exemple de excelență demonstrează că munca asiduă, dedicarea și pasiunea pot deschide uși către recunoașterea internațională și inspirație pentru generațiile viitoare.

Primarul Dan Vîrtosu și întreaga comunitate a comunei Giroc se alătură în felicitările sincere adresate lui Mădălin Bunoiu și așteaptă cu nerăbdare să continue să fie un model de excelență și inspirație pentru noi toți.

Articolul precedentLucrările de Amenajare a Parcării de pe Strada Marin Ioan Stancciu Avansează Rapid
Articolul următorAccident în Timișoara: Pieton Accidentat de o Șoferiță în Trafic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.