Acasă Evenimente Peste 200 de copii de la Academia de Fotbal Csc Ghiroda și...

Peste 200 de copii de la Academia de Fotbal Csc Ghiroda și Giarmata Vii au vizionat filmul Hai România!

337
0

 

Astăzi, Academia de Fotbal Csc Ghiroda și Giarmata Vii a fost gazda unei zile deosebite, plină de bucurie și emoție, în care familia fotbalistică s-a reunit într-un spirit de comunitate și pasiune pentru sportul rege, fotbalul.

Cu inima plină de entuziasm și cu zâmbetele pe buze, peste 200 de copii din cadrul grupelor noastre au luat parte la o experiență unică: vizionarea filmului “Hai, România!” alături de antrenori, părinți și membri ai staff-ului administrativ. Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar fiecare moment petrecut împreună a fost marcat de emoție și entuziasm.

Înainte de a intra în sala de cinema, am avut bucuria de a face o vizită partenerului nostru de nădejde, Contakt, unde am simțit căldura și susținerea comunității noastre. Această experiență ne-a întărit legăturile și ne-a adus și mai aproape unii de ceilalți.

La Academia de Fotbal Csc Ghiroda și Giarmata Vii, credem în puterea unității și a colaborării pentru a crește și a forma viitorii campioni. Ne mândrim cu fiecare membru al familiei noastre și suntem hotărâți să continuăm să promovăm valorile sportului și să oferim copiilor noștri cele mai bune oportunități de dezvoltare.

#noisuntemghiroda – acesta este spiritul care ne definește, iar împreună, creștem campioni! 💛💙

Articolul precedentCentrul de Permanență din Giarmata, Gata să Își Primească Cetățenii
Articolul următorExplorarea Naturii la Pedalare: Deschiderea Celei Mai Lungi Piste de Biciclete din România către Serbia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.