Acasă Social Lucrările de Amenajare a Parcării de pe Strada Marin Ioan Stancciu Avansează...

Lucrările de Amenajare a Parcării de pe Strada Marin Ioan Stancciu Avansează Rapid

70
0

 

Primăria comunei Girocului face progrese notabile în ceea ce privește lucrările de amenajare a parcării de pe strada Marin Ioan Stancciu din zona Girocului. Această inițiativă are ca scop transformarea spațiului într-o zonă modernă și funcțională, care să ofere locuitorilor un mediu prietenos și accesibil.

În prezent, se observă următoarele progrese:

✅ **Montarea Dalelor Inierbate:** Se lucrează intens la montarea dalelor inierbate, elemente ce vor contribui la crearea unui spațiu verde și prietenos cu mediul înconjurător.

✅ **Montarea Bordurilor:** Procesul de montare a bordurilor este în plină desfășurare, cu un progres de 80%, consolidând conturul și structura parcării.

✅ **Finalizarea Fundației:** Fundația de balast este completă, iar cea din piatră spartă este finalizată în proporție de 70%, asigurând o bază solidă pentru întreaga structură.

✅ **Amenajarea Căilor de Acces:** Accesele în parcarea și interiorul acesteia vor fi pavate cu mixtură asfaltică, garantând un acces facil și sigur.

✅ **Delimitarea cu Garduri:** Gardul care delimitează parcarea de Liceul Tehnologic Azur este în curs de instalare, pregătind terenul pentru plantarea a 27 de arbori, contribuind la îmbogățirea spațiului verde.

Alocarea unui spațiu de peste 1000 de metri pătrați pentru amenajarea parcării reprezintă un pas semnificativ în transformarea unei zone neutilizate într-un loc util și modern. Demolarea construcțiilor dezafectate a permis eliberarea terenului pentru crearea acestei parcări, care va servi eficient nevoilor comunității.

Proiectul cuprinde și alte facilități, precum accese pietonale, iluminat stradal, trecere de pietoni înălțată și spații dedicate parcării securizate pentru biciclete și platforme pentru pubele de gunoi. Aceste aspecte demonstrează preocuparea autorităților locale pentru asigurarea confortului și siguranței cetățenilor.

Primăria comunei Giroc reafirmă angajamentul său de a continua lucrările și de a finaliza proiectul în timp util, pentru beneficiul întregii comunități.

Articolul precedentPrimăria Timișoara Sărbătorește Ziua Mondială a Teatrului
Articolul următorPrimarul Dan Vîrtosu Felicită pe Conf. Univ. Dr. Mădălin Bunoiu pentru Recunoașterea Meritelor Sale la Nivel Internațional

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.