Acasă Evenimente Primăria Municipiului Timișoara anunță demararea unei noi campanii de dezinfecție. Vezi când...

Primăria Municipiului Timișoara anunță demararea unei noi campanii de dezinfecție. Vezi când se face.

87
0

 

Primăria Municipiului Timișoara anunță demararea unei noi campanii de dezinfecție pentru eliminarea elinaceelor căpușe, care va avea loc în perioada 2-6 aprilie 2024, între orele 21:00 și 05:00.

Într-un efort de a proteja sănătatea locuitorilor, Primăria își îndeamnă cetățenii să evite zonele de acțiune pe durata campaniei. În special persoanele cu probleme alergice sunt sfătuite să se protejeze corespunzător în această perioadă. De asemenea, crescătorii de albine sunt rugați să scoată stupii din aria de stropire, pentru a preveni orice inconveniențe.

Produsele utilizate în cadrul acestei acțiuni sunt avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și sunt înregistrate în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umană de către Ministerul Sănătății.

Echipa care desfășoară această acțiune este formată din personal calificat și autorizat, care garantează eficacitatea și siguranța procesului de dezinfecție. Prin acest demers, Primăria Municipiului Timișoara demonstrează angajamentul său față de bunăstarea și sănătatea cetățenilor, asigurând un mediu sigur și sănătos pentru comunitate.

Este esențial ca fiecare locuitor să fie conștient de importanța acestor acțiuni și să sprijine eforturile autorităților în combaterea elinaceelor, contribuind astfel la crearea unui mediu mai sigur și mai sănătos pentru toți.

Articolul precedentUn Nou Teren de Sport Pentru Comunitatea din Giroc: Investiție în Sănătate și Bucurie
Articolul următorPredarea Amplasamentului pentru Extinderea Rețelei de Apă: Un Pas Înainte pentru Dezvoltarea Infrastructurii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.