Acasă Social Predarea Amplasamentului pentru Extinderea Rețelei de Apă: Un Pas Înainte pentru Dezvoltarea...

Predarea Amplasamentului pentru Extinderea Rețelei de Apă: Un Pas Înainte pentru Dezvoltarea Infrastructurii

101
0

 

 

Astăzi, într-un moment semnificativ pentru comunitatea locală, a avut loc predarea de amplasament pentru proiectul “EXTINDERE REȚEA APĂ ȘI 21 BRANȘAMENTE APĂ – PRIN SUBTRAVERSARE ÎN CADRUL OBIECTIVULUI EXTINDERE REȚELE EDILITARE ÎN PUZ TINERET ALBINA”. Această acțiune marchează un pas important în eforturile de modernizare și îmbunătățire a infrastructurii de apă din zonă.

Constructorul SC Mosnițeana Srl se angajează să execute lucrările de extindere a rețelei de apă pe o lungime de 426 metri liniari, incluzând refacerea terenului și compactarea acestuia după finalizarea lucrărilor. Investiția în această infrastructură vitală pentru comunitate este susținută financiar din bugetul local, valoarea totală a proiectului fiind de 67.471,85 lei, TVA inclus.

Termenul de finalizare conform contractului de execuție este stabilit pentru 17 iunie 2024, însă, având în vedere condițiile favorabile ale vremii, constructorul ne asigură că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul lunii aprilie 2024. Această viziune optimistă reflectă angajamentul și dedicarea echipei de construcție în a furniza rezultate de calitate într-un timp cât mai scurt.

Extinderea rețelei de apă nu numai că va îmbunătăți accesul la resursele de apă potabilă pentru locuitorii din zonă, dar va contribui și la creșterea calității vieții și la dezvoltarea durabilă a comunității. Acest proiect este un exemplu elocvent al eforturilor administrației locale în asigurarea unor servicii publice de calitate și în promovarea bunăstării și prosperității în rândul cetățenilor săi.

Astfel, predarea amplasamentului pentru extinderea rețelei de apă marchează un pas semnificativ în direcția construirii unui viitor mai bun și mai sustenabil pentru comunitatea din zona PUZ Tineret Albina, evidențiind angajamentul și colaborarea între autorități și sectorul privat în realizarea obiectivelor de dezvoltare locală.

Articolul precedentPrimăria Municipiului Timișoara anunță demararea unei noi campanii de dezinfecție. Vezi când se face.
Articolul următorModernizare în Comuna Giroc: Lucrările de Asfaltare au Început pe Strada Gospodarilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.