Acasă Evenimente Ziua Poliției Române sărbătorită cu fast la sediul I.P.J. Timiș. Vezi FOTO

Ziua Poliției Române sărbătorită cu fast la sediul I.P.J. Timiș. Vezi FOTO

121
0

 

La data de 25 martie 2024, cu ocazia împlinirii a 202 de ani de la legalizarea instituției Poliției Române, sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș a fost centrul unor activități deosebite.

Tradițional, comunitatea din Timișoara a fost invitată să celebreze împreună Ziua Porților Deschise, un eveniment la care au participat numeroși copii din școlile și grădinițele locale. Aceștia au fost martorii unor demonstrații impresionante de intervenție din partea polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, dar și de exerciții de dresaj canin realizate de Grupa Canină.

Pe lângă aceste demonstrații, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Biroului Siguranță Școlară au oferit materiale informativ-preventive și sfaturi utile pentru prevenirea faptelor penale, contribuind astfel la educația și siguranța comunității.

În acest context festiv, Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a primit o distincție deosebită, Placheta de onoare a Poliției Române, pentru merite deosebite în activitatea desfășurată. Această recunoaștere vine ca urmare a eforturilor remarcabile ale echipei de polițiști, care și-au dedicat timpul și resursele pentru asigurarea siguranței și ordinii în comunitatea noastră.

Astfel, în această zi plină de semnificație, eroii căzuți la datorie au fost comemorați prin depunerea jerbelor de flori la monumentele dedicat lor, Sașa Disici și Cristian Amariei, aducând astfel un omagiu adânc și solemn sacrificiului lor.

La mulți ani, Poliția Română! La mulți ani tuturor polițiștilor timișeni, care prin angajamentul și dedicarea lor continuă să ofere siguranță și protecție întregii comunități!

 

Articolul precedentReluarea Lucrărilor de Asfaltare în Giroc: Un Pas Importanță în Dezvoltarea Infrastructurii Locale
Articolul următorMinisterul Educației Propune Schimbări Majore în Acordarea Burselor pentru Elevi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.