Acasă Evenimente Subprefectul Sorin Ionescu Transmite Felicitări cu Ocazia Zilei Poliției Române

Subprefectul Sorin Ionescu Transmite Felicitări cu Ocazia Zilei Poliției Române

95
0

 

 

Subprefectul județului Timiș, Sorin Ionescu, aduce un omagiu și o recunoaștere deosebită în contextul Zilei Poliției Române, sărbătorită pe 25 martie. Cu o tradiție de 202 ani de la înființarea poliției pe teritoriul românesc, acest moment marchează un prilej de reflectare și apreciere pentru angajamentul și sacrificiul adus de polițiști în slujba cetățenilor.

Într-un mesaj sincer, Sorin Ionescu transmite întreaga sa apreciere și recunoștință tuturor polițiștilor care își desfășoară misiunile cu profesionalism, onestitate și dăruire. Fie că este zi lucrătoare sau weekend, fie că este sărbătoare sau zi obișnuită, acești oameni dedicați sunt prezenți în slujba comunității, asigurând ordinea și liniștea publică, protejând viața, integritatea corporală și bunurile cetățenilor, precum și siguranța școlară și circulația rutieră.

Subprefectul își exprimă dorința ca acești eroi necunoscuți să aibă parte de multă sănătate și succes în activitatea lor profesională, iar sărbătoarea Bunei Vestiri să îi ocrotească neîncetat. În același timp, transmite urări de “La mulți ani!” pentru Poliția Română, precum și pentru colegii lor din cadrul IPJ Timiș și din Instituția Prefectului Județul Timiș, inclusiv pentru Serviciul de Permise și Înmatriculări și Serviciul Pașapoarte.

Este un moment potrivit pentru a reflecta asupra sacrificiului și devotamentului celor care asigură securitatea și protecția cetățenilor, iar mesajul transmis de subprefectul Sorin Ionescu aduce un strop de recunoaștere și mulțumire în numele întregii comunități către acești oameni dedicați care își desfășoară activitatea în slujba binelui comun.

Articolul precedentMuzeul Național de Artă Timișoara: O Călătorie în Profunzimea Spirituală a Artei Bănățene și a Artelor Moderne Românești
Articolul următorSancțiuni Dure pentru Colectarea și Predarea ilegală de Deșeuri: Poliția Locală Interzice Practicile Nedorite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.