Acasă Evenimente Primăria Timișoara Transformă Malul Begăi într-un Spațiu Verde și Recreativ

Primăria Timișoara Transformă Malul Begăi într-un Spațiu Verde și Recreativ

101
0

 

 

Primăria Timișoara a anunțat că continuă lucrările de transformare a malului Begăi într-un spațiu generos, dedicat comunității și activităților recreative. Proiectul vizează revitalizarea unui hectar de teren, eliberat de construcțiile ilegale, pentru a crea un mediu prielnic pentru relaxare, activități sportive și evenimente culturale.

Noul spațiu va oferi cetățenilor o oportunitate de a petrece timp de calitate aproape de natură, chiar în mijlocul orașului. Zona sportivă va include terenuri de baschet și mese de ping-pong, înconjurată de gradene naturale, care vor atrage iubitorii de sport și susținătorii.

În plus, proiectul va amenaja o zonă cu habitat natural, cu 8 specii de arbori și peste 1.000 de plante perene și arbuști, creând un mediu diversificat și prietenos cu natura. Primarul Dominic Fritz a subliniat importanța acestui proiect pentru comunitatea locală, evidențiind beneficiile oferite de acest spațiu verde într-o zonă urbană.

Reamintim că terenul, în valoare de aproape 5 milioane de euro și cu o suprafață de peste 12.000 mp, a fost eliberat de construcțiile ilegale, printre care Terasa Boss și Gatsby Social Club. Operațiunea de demolare a acestor imobile a deschis calea pentru transformarea terenului într-un loc accesibil și plin de viață, care să servească nevoilor și dorințelor comunității.

Articolul precedentMinisterul Educației Propune Schimbări Majore în Acordarea Burselor pentru Elevi
Articolul următorProfesioniștii din Sănătate din Timiș Beneficiază de Ateliere de Management al Stresului și Comunicare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.