Acasă Evenimente Performanță deosebită pentru echipa de volei a CSU Poli Timișoara în turneul...

Performanță deosebită pentru echipa de volei a CSU Poli Timișoara în turneul semifinal al Diviziei A1

97
0

 

 

Echipa de volei a CSU Poli Timișoara a încheiat pe locul 3 turneul semifinal al Diviziei A1, seria Vest, desfășurat în acest weekend la Oradea. Performanța notabilă a echipei a fost remarcată în special prin victoria categorică obținută împotriva echipei Medicina Târgu Mureș, cu scorul de 3-0 (25-14, 25-16, 25-13).

Tinerele sportive alb-violete au demonstrat o evoluție remarcabilă în turneu, încercând să facă față echipelor mai experimentate precum CSU Oradea și CS „U” Cluj. Deși au pierdut cele două meciuri inițiale în minimum de seturi, jucătoarele au demonstrat determinare și perseverență pe teren.

Antrenoarea echipei, Cerasella Șerban, a subliniat eforturile depuse de jucătoare în timpul competiției și a apreciat atitudinea lor pozitivă și angajamentul în joc. „Am câștigat un meci important într-o manieră dominantă. Este un moment de mândrie pentru noi, dar și o confirmare a muncii noastre asidue. Această performanță ne motivează să continuăm să ne dezvoltăm și să ne îmbunătățim în continuare”, a declarat antrenoarea.

Participarea echipei de volei a CSU Poli Timișoara în turneul semifinal al Diviziei A1 reprezintă o dovadă a nivelului ridicat al voleiului feminin din regiune și a determinării clubului de a promova sportul și performanța în rândul tinerilor. Echipa este hotărâtă să continue să evolueze și să se afirme în competițiile viitoare, ducând mai departe tradiția performanței în voleiul timișorean.

Articolul precedentAerodromul Cioca – Punct de Atracție și Dezvoltare în Județul Timiș
Articolul următorKindercup Măureni: Povestea unei Zile de Glorie pentru Fotbalul Juvenil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.