Acasă Evenimente Vezi Foto! Göksel Altınışık, autor și profesor în domeniul medicinei, a lansat...

Vezi Foto! Göksel Altınışık, autor și profesor în domeniul medicinei, a lansat recent o nouă carte intitulată „Amprente pe spațiul gol: Medicină narativă – 10 povestiri”

99
0

Göksel Altınışık, autor și profesor în domeniul medicinei, a lansat recent o nouă carte intitulată „Amprente pe spațiul gol: Medicină narativă – 10 povestiri”. Această lucrare reprezintă o incursiune fascinantă în lumea medicinei, prezentând 10 povestiri captivante care explorează aspecte esențiale ale experienței umane în contextul medical.

„Amprente pe spațiul gol” aduce în prim-plan medicina narativă, o abordare care pune accentul pe povestirile personale ale pacienților și ale medicilor, evidențiind conexiunile dintre povestirile individuale și practica medicală. Prin intermediul acestor povestiri, autorul explorează teme sensibile precum suferința, vindecarea, compasiunea și umanitatea în fața bolii și a suferinței.

Folosind o abordare profundă și introspectivă, Göksel Altınışık oferă cititorilor o perspectivă nouă și inspirațională asupra medicinei și a relației dintre medic și pacient. Cartea reprezintă o lectură captivantă atât pentru profesioniștii din domeniul medical, cât și pentru cei interesați de aspectele umane și emoționale ale îngrijirii medicale.

„Amprente pe spațiul gol: Medicină narativă – 10 povestiri” este disponibilă acum în librării și online, oferind cititorilor o incursiune profundă și provocatoare în lumea medicinei și a povestirilor umane.

Articolul precedentPrimarul Ioan Munteanu din comuna Liebling dezvăluie progresele în asfaltare și noile proiecte pentru comunitate
Articolul următorSubprefectul Sorin Ionescu: Prioritatea noastră este creșterea calității vieții cetățenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.