Acasă Evenimente Poliția Capitalei încătușează “Generația de Aur”

Poliția Capitalei încătușează “Generația de Aur”

83
0

 

Ionel Ganea, fostul internațional român, și soția sa, Monica, au fost implicați într-un incident neplăcut înaintea meciului amical dintre România și Irlanda de Nord, desfășurat pe Arena Națională din București. Cei doi ar fi trebuit să se alăture celor 30.000 de spectatori așteptați la stadion, însă evenimentul a luat o întorsătură neașteptată înainte de începerea partidei.

În timp ce se îndreptau cu mașina către parcare, în curtea interioară a Arenei Naționale, Ionel Ganea a fost implicat într-un schimb de replici tensionate cu polițiștii prezenți în zonă. Conform unor surse, incidentul ar fi avut loc din cauza faptului că Ganea nu ar fi oprit la semnalele agenților de poliție care-i solicitau controlul sau prezentarea actelor.

Acest incident a avut loc într-un moment aglomerat, cu aproximativ 40-45 de minute înainte de începerea meciului, când aleile din zona stadionului erau deja supraaglomerate de suporteri și spectatori veniți să asiste la partida de fotbal. Cu toate acestea, detaliile exacte ale altercației nu au fost încă dezvăluite oficial.

În urma incidentului, Ionel Ganea a fost reținut de către polițiști pentru clarificări suplimentare, iar situația este în continuare sub investigație. În timp ce evenimentele dinaintea meciului au fost umbrite de acest incident neașteptat, fanii și oficialitățile sportive au fost ținuți în tensiune în așteptarea evoluției situației și a posibilelor repercusiuni.

Articolul precedentDominic Fritz, primarul Timișoarei, împreună cu Gabriel Liiceanu și elevii olimpici dezbat “nebunia de a gândi cu mintea ta”
Articolul următorCSC Ghiroda și Giarmata Vii rămâne lider în Liga 3 după victoria împotriva echipei Lupac. Trandu și Jichici au adus victoria ghirozenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.