Acasă Evenimente Flavius Alin Roșu anunță candidatura pentru un nou mandat de primar în...

Flavius Alin Roșu anunță candidatura pentru un nou mandat de primar în comuna Șag

259
0

 

 

Primarul comunei Șag, Flavius Alin Roșu, își exprimă recunoștința și mulțumirea față de locuitorii comunei în contextul apropiatei aniversări de 8 ani de când a fost ales în funcția de primar. Într-un mesaj adresat comunității, primarul Roșu subliniază eforturile depuse pentru dezvoltarea localității și promite continuarea acestui angajament în viitorul mandat.

În timpul celor aproape 8 ani petrecuți la cârma comunei Șag, Flavius Alin Roșu a reușit să ducă la îndeplinire numeroase proiecte de investiții majore, semnând contracte de finanțare pentru proiecte aflate în diferite etape de implementare. Prin atragerea de fonduri europene și guvernamentale, primarul Roșu a contribuit la consolidarea bugetului local și la îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor publice din comună.

De asemenea, primarul Roșu se mândrește cu atragerea de investitori importanți în comunitate, datorită eforturilor de dezvoltare a infrastructurii locale. În ciuda provocărilor, Flavius Alin Roșu subliniază că a încercat întotdeauna să țină cont de nevoile fiecărui locuitor al comunei și să promoveze unitatea și coeziunea în comunitate.

Anunțând candidatura pentru un nou mandat de primar, Flavius Alin Roșu își exprimă dorința de a finaliza proiectele începute și cele aflate în diferite stadii de implementare, subliniind importanța colaborării cu echipa din primărie și cu consiliul local. Primarul Roșu își încheie mesajul cu o mulțumire adresată comunității și cu încrederea că, împreună, vor reuși să continue dezvoltarea comunei Șag.

Cu sprijinul și încrederea locuitorilor, Flavius Alin Roșu își propune să continue munca pentru binele comunității și să aducă mai departe progresul și prosperitatea în Șag.

#ContinuămÎmpreunăPentruȘag

Articolul precedentEa este studenta în vârstă de 21 de ani de la Medicină, care a fost ucisă de iubit
Articolul următorNicolae Manolescu, una dintre cele mai marcante figuri intelectuale ale României, s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.