Acasă Social CSC Ghiroda și Giarmata Vii rămâne lider în Liga 3 după victoria...

CSC Ghiroda și Giarmata Vii rămâne lider în Liga 3 după victoria împotriva echipei Lupac. Trandu și Jichici au adus victoria ghirozenilor.

227
0

 

Voința Lupac – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 0-2

Echipa CSC Ghiroda și Giarmata Vii a transmis un comunicat de presă entuziast, anunțând o victorie crucială în meciul recent disputat împotriva echipei Lupac, care le-a permis să-și mențină poziția de lider în Liga 3 la finalul sezonului regulat.

Sub titlul “VIC-TO-RI-E! Plecăm cu toate punctele de la Lupac și ne menținem poziția de lider la final de sezon regular!”, echipa și-a felicitat membrii pentru performanța remarcabilă și determinarea de a ajunge la acest rezultat impresionant.

Victoria obținută asigură echipei CSC Ghiroda și Giarmata Vii o poziție de frunte în clasamentul Ligii 3 și le oferă un avantaj important în perspectiva etapei următoare a competiției. Această performanță este rezultatul efortului și dedicării întregii echipe, iar clubul transmite sincere felicitări tuturor membrilor implicați în această reușită.

Echipa și-a exprimat mândria pentru rezultatele obținute și a subliniat faptul că este hotărâtă să continue să lupte pentru succes și în etapele viitoare ale competiției.

Articolul precedentPoliția Capitalei încătușează “Generația de Aur”
Articolul următorTradiție de Florii în comunitatea bulgară din Dudeștii Vechi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.