Acasă Evenimente Primăria Comunei Moșnița Nouă Anunță Progrese în Lucrările la Bazinul de Înot

Primăria Comunei Moșnița Nouă Anunță Progrese în Lucrările la Bazinul de Înot

93
0

 

Primăria comunei Moșnița Nouă marchează o nouă etapă în realizarea proiectului de construire a bazinului de înot didactic, un obiectiv de importanță majoră pentru comunitatea locală. Lucrările sunt în plină desfășurare, iar autoritățile locale aduc în atenție progresele înregistrate și următoarele etape ale proiectului.

Printre activitățile curente, se remarcă lucrările la instalațiile termice și sanitare, precum și finalizarea legării distribuitoarelor și efectuarea verificărilor necesare pe partea de încălzire. Aceste măsuri asigură baza necesară pentru funcționarea optimă a facilităților bazinului.

Pentru perioada următoare, sunt propuse continuarea lucrărilor de placare cu gresie și faianță, precum și implementarea unui sistem audio, pentru a completa dotările și a oferi utilizatorilor o experiență plăcută și confortabilă.

Proiectul este una dintre prioritățile Primăriei Moșnița Nouă, cu o investiție totală de 8.921.230,00 lei fără TVA. Autoritățile locale subliniază că sursa de finanțare pentru racordurile la utilități este asigurată de Primărie, în timp ce restul investiției este acoperit de Compania Națională de Investiții (CNI).

Bazinul de înot didactic este amplasat în localitatea Moșnița Nouă, pe strada Verde, lângă Sala de Sport, oferind astfel acces facil și comod pentru toți locuitorii comunei și cei din localitățile învecinate.

Prin această inițiativă, Primăria Moșnița Nouă reafirmă angajamentul său față de dezvoltarea și îmbunătățirea calității vieții comunității, oferind o nouă facilitate de recreere și sport, care va aduce beneficii semnificative pentru toți locuitorii.

Articolul precedentModernizare Drumuri în Comuna Parța: Progres în Proiectul de Asfaltare
Articolul următorLiberalii din Timiș își exprimă susținerea pentru Alin Nica în cursa electorală pentru conducerea Consiliului Județean. Vezi Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.