Acasă Evenimente O persoană este căutată în canalul Bega din Timișoara!

O persoană este căutată în canalul Bega din Timișoara!

38
0

VEZI VIDEO:::: https://youtu.be/Z12vsvKle30

 

Într-o seară obișnuită, în jurul orei 20:45, linia de urgență a pompierilor din Timișoara a fost alarmată de un apel cu privire la o persoană posibil căzută în canalul Bega, situat pe strada T. Vladimirescu din Timișoara. Situația necesită imediat intervenția specialiștilor în salvare.

Cu promptitudine, Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara au fost mobilizate, iar la fața locului s-a intervenit cu resurse considerabile. Două autospeciale echipate cu bărci au fost pregătite pentru a căuta în apele întunecate ale canalului, alături de un echipaj cu doi scafandri special pregătiți pentru intervenții sub apă. În plus, un echipaj SMURD a fost prezent pentru a acorda asistență medicală de urgență, iar un balon de iluminat a fost utilizat pentru a lumina zona în timpul operațiunii.

Cu toate acestea, date fiind circumstanțele și complexitatea misiunii, resursele inițiale nu au fost considerate suficiente. Astfel, pentru sprijinul operațiunii de căutare și salvare pe Bega, au fost dislocate alte cinci bărci și baloane de iluminat din cadrul celorlalte subunități de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș.

Cu toate eforturile depuse, căutările au continuat în timpul nopții, însă la ora 1 dimineața s-au văzut nevoiți să întrerupă operațiunea din motive de siguranță și din cauza lipsei de vizibilitate. Cu toate acestea, eforturile de căutare au fost reluate imediat la primele ore ale dimineții, echipajele continuând să depună toate eforturile pentru a găsi persoana dispărută.

Incidentele de acest gen subliniază importanța promptitudinii și a capacității echipelor de intervenție de a răspunde la situații de urgență în orice moment al zilei sau al nopții. Eforturile coordonate ale pompierilor, scafandrilor, echipajelor SMURD și a altor resurse de intervenție reprezintă coloana vertebrală a siguranței și securității comunităților noastre.

Articolul precedentPrimarul Ionuț Stănușoiu Anunță Finalizarea Construcției Noului Sediu SPCLEP din Ghiroda
Articolul următorMarcaj rutier ca la carte în comuna Șag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.