Acasă Evenimente Modernizare Drumuri în Comuna Parța: Progres în Proiectul de Asfaltare

Modernizare Drumuri în Comuna Parța: Progres în Proiectul de Asfaltare

155
0

 

 

Primăria comunei Parța anunță începerea unui nou stadiu în proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere locale. Astăzi, a debutat turnarea stratului de asfalt pe aleile tronsonului de drum situat între Biserica Penticostală și Satul Nou, marcând un pas semnificativ în îmbunătățirea condițiilor de circulație pentru locuitorii comunității.

Această etapă a proiectului va fi urmată de continuarea lucrărilor cu asfaltarea acceselor către proprietăți și ulterior cu extinderea asfaltului pe întregul traseu al drumului. Modernizarea acestor artere rutiere este esențială pentru fluidizarea traficului și pentru asigurarea unor condiții de circulație mai sigure și mai confortabile pentru locuitorii comunei Parța.

Prin acest proiect de investiții în infrastructură, Primăria comunei Parța își manifestă angajamentul pentru dezvoltarea durabilă a comunității și pentru crearea unui mediu urban modern și funcțional. Aceste lucrări reprezintă un pas înainte în direcția îmbunătățirii calității vieții locuitorilor și în asigurarea unei infrastructuri rutiere adecvate nevoilor actuale și viitoare ale comunității.

Autoritățile locale își exprimă recunoștința față de sprijinul și încrederea locuitorilor comunei Parța și reafirmă determinarea lor de a continua eforturile în vederea realizării proiectelor de modernizare și dezvoltare în beneficiul întregii comunități.

Articolul precedentPrimăria Giroc Investește în Siguranța Rutieră: Finalizarea Lucrărilor la Intersecții Periculoase
Articolul următorPrimăria Comunei Moșnița Nouă Anunță Progrese în Lucrările la Bazinul de Înot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.