Acasă Evenimente Timișoara Găzduiește Bookfest: Întâlnirea Pasionaților de Cărți

Timișoara Găzduiește Bookfest: Întâlnirea Pasionaților de Cărți

80
0

 

 

Din astăzi și până duminică, iubitorii de carte din Timișoara sunt invitați să participe la Bookfest – Salonul Internațional de Carte, un eveniment de neratat care se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri. Primăria Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, este co-organizator al acestei ediții, care marchează cea de-a XI-a aniversare a salonului.

Cu un mix variat de activități, Bookfest promite să ofere ceva pe placul fiecărui vizitator. Participanții vor avea ocazia să se întâlnească cu scriitori fascinanți, să participe la lansări de carte și să exploreze standurile editurilor, unde vor găsi cele mai noi titluri și lucrări literare de valoare. De asemenea, librăriile prezente la eveniment vor fi pline de comori literare, pregătite să fie descoperite și să ofere lecturi captivante pentru toți pasionații de lectură.

Prin intermediul acestui eveniment, comunitatea din Timișoara are oportunitatea de a împărtăși bucuria cărților și de a descoperi noi opere literare care să îi inspire și să îi încânte. Hashtag-urile #bookfest, #timișoara și #bucuriavinedinîmpreună subliniază dorința de a aduce bucuria și entuziasmul cărților în comunitate și de a crea un spațiu propice pentru schimbul de idei și experiențe între iubitorii de lectură.

Astfel, invităm pe toți cei interesați să se alăture în această călătorie literară și să trăiască experiența Bookfest în spiritul pasiunii și al descoperirii continuării.

Articolul precedentDominic Fritz Lansează Alianța Timișoara Unită: Un Apel la Unitate pentru Viitorul Orașului
Articolul următorClubul Sportiv din Comuna Ghiroda și Giarmata Vii se Pregătește pentru Ultima Etapă a Sezonului Regular în Liga 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.