Acasă Evenimente Primarul Ionuț Stănușoiu Anunță Finalizarea Construcției Noului Sediu SPCLEP din Ghiroda

Primarul Ionuț Stănușoiu Anunță Finalizarea Construcției Noului Sediu SPCLEP din Ghiroda

212
0

 

VEZI VIDEO:::https://youtu.be/1V0xoibQRkc

Primarul comunei Ghiroda, Ionuț Stănușoiu, a făcut o declarație importantă astăzi, marcând un moment deosebit pentru comunitatea locală. A anunțat finalizarea construcției noului sediu al Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) din Ghiroda.

Într-un cadru solemn și festiv, primarul a recepționat lucrările pentru cea mai recentă construcție din Ghiroda – o clădire modernă și funcțională, concepută pentru a răspunde eficient nevoilor comunității. Această nouă infrastructură va găzdui activitățile esențiale ale SPCLEP, oferind un spațiu adecvat și confortabil pentru desfășurarea acestora.

În plus, primarul a menționat că, odată cu finalizarea lucrărilor, se așteaptă obținerea avizului necesar pentru ca Oficiul de Evidență a Populației să își poată începe activitatea în noul sediu. De asemenea, Casa Căsătoriilor este pregătită să își deschidă ușile pentru cuplurile care doresc să își oficializeze uniunea într-un cadru special și solemn.

Această etapă semnificativă marchează un moment de bucurie și progres pentru comunitatea din Ghiroda și Giarmata Vii. Primarul Stănușoiu subliniază importanța acestui eveniment în cadrul dezvoltării locale, evidențiind angajamentul său pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor și pentru crearea unui mediu propice dezvoltării comunitare.

Încheind, acestă finalizare reprezintă un pas important în direcția consolidării infrastructurii și serviciilor publice din comuna Ghiroda, subliniind determinarea și dedicarea administrației locale pentru a asigura o viață mai bună și mai prosperă pentru toți locuitorii săi.

Articolul precedentPrimarul Flavius Alin Roșu Anunță Începerea Lucrărilor pentru Realizarea Pistelor pentru Biciclete în Comuna Șag
Articolul următorO persoană este căutată în canalul Bega din Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.