Acasă Evenimente Nicolae Robu și Tinerii Liberali sărbătoresc Unirea Europei în Timișoara

Nicolae Robu și Tinerii Liberali sărbătoresc Unirea Europei în Timișoara

86
0

 

 

Nicolae Robu, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la Primăria Timișoarei, s-a alăturat astăzi membrilor TNL Timișoara la acțiunea „Europa în fiecare localitate”, organizată la nivel național de TNL România.

Tinerii liberali, împreună cu Nicolae Robu, au purtat drapelul României alături de cel al Uniunii Europene pe străzile orașului. Această caravană simbolică a transmis un mesaj puternic de unitate și de apartenență a țării noastre la frumoasa comunitate europeană.

Evenimentul a fost un moment de sărbătoare și de conștientizare a valorilor europene și a importanței colaborării între statele membre. Prin implicarea lor activă în această acțiune, Nicolae Robu și tinerii liberali au subliniat angajamentul lor față de valorile europene și față de viitorul european al României.

Sub hashtag-urile #PNLTimisoara, #PNL, #TNLTimisoara, #Romania și #Europa, participanții au împărtășit mesajul lor de susținere pentru unitatea și integrarea europeană. Prin această acțiune, ei au reafirmat importanța construirii unei societăți deschise, libere și prospere în cadrul Uniunii Europene.

Nicolae Robu și echipa sa continuă să promoveze valorile europene și să lupte pentru dezvoltarea orașului Timișoara într-un spirit de colaborare și deschidere către comunitatea europeană. Astfel, ei își propun să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru toți locuitorii orașului și pentru întreaga țară.

Articolul precedentDescoperă Magia Cinematografiei Franceze la Festivalul Filmului Franțuzesc la Cinema Victoria!
Articolul următorPrimarul Flavius Alin Roșu Anunță Începerea Lucrărilor pentru Realizarea Pistelor pentru Biciclete în Comuna Șag

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.