Acasă National Dominic Fritz Lansează Alianța Timișoara Unită: Un Apel la Unitate pentru Viitorul...

Dominic Fritz Lansează Alianța Timișoara Unită: Un Apel la Unitate pentru Viitorul Orașului

115
0

 

 

Primarul Dominic Fritz a făcut un apel puternic la unitate și susținere în timp ce lansa Alianța Timișoara Unită, un proiect care urmează să apară pe buletinele de vot în 9 iunie. Într-o declarație plină de determinare, Fritz a subliniat importanța sprijinului comunității pentru a continua pe drumul progresului și al respectului în următorii patru ani.

Cu mândrie, el a anunțat că Alianța Timișoara Unită este rezultatul colaborării dintre cinci partide politice – USR, PMP, Forța Dreptei, Partidul Liberal Timiș și UDMR – alături de minoritățile germană și bulgară. Scopul acestei alianțe este de a menține Timișoara pe drumul european, bazat pe respect și corectitudine, și de a-l sprijini pe Dominic Fritz pentru un al doilea mandat ca primar al orașului.

Fritz a evidențiat pericolele care amenință orașul, începând cu proiectul de restaurație și răzbunare al fostului primar Nicolae Robu, susținut de diferite grupuri care doresc să readucă Timișoara în trecut. De asemenea, el a avertizat cu privire la extremismul reprezentat de partidele AUR și SOS, care constituie o amenințare la adresa valorilor europene ale orașului. În plus, Fritz a evidențiat pericolul reprezentat de încercarea unor noi partide de a prelua întreaga putere în stat.

În fața acuzațiilor potrivit cărora “Dominic n-a făcut nimic”, primarul a întrebat retoric de ce ar fi nevoie ca PSD și PNL să se unească pentru a-l demite. Prin această alianță, Fritz își propune să arate că unitatea și sprijinul comunității sunt esențiale pentru continuarea progresului și pentru protejarea valorilor orașului.

Astăzi a început strângerea de semnături pentru Alianța Timișoara Unită și Alianța Dreapta Unită, iar cetățenii sunt îndemnați să se implice activ în susținerea acestei inițiative. Într-un comentariu ulterior, cei interesați sunt îndemnați să afle cum îl pot susține pe Dominic Fritz în această campanie crucială. Timișoara are nevoie de implicarea fiecărui cetățean pentru a continua pe drumul progresului și pentru a face față provocărilor viitoare.

Articolul precedentPrimarul Ilie Suciu Anunță Avansarea Proiectului de Asfaltare în Lenauheim
Articolul următorTimișoara Găzduiește Bookfest: Întâlnirea Pasionaților de Cărți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.