Acasă Evenimente Dominic Fritz, Primarul Timișoarei: Lupta împotriva Denigrărilor și Apel la Mobilizare Civică....

Dominic Fritz, Primarul Timișoarei: Lupta împotriva Denigrărilor și Apel la Mobilizare Civică. Primarul a fost măzgălit pe un baner.

95
0

 

 

Într-un comunicat recent, Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a adus în atenția publicului începutul campaniei electorale, marcat de o serie de denigrări la adresa sa. În contextul unor atacuri personale, Fritz a evidențiat discrepanța între aceste acuzații și principiile sale de viață și de conducere.

Cu toate că a fost obișnuit cu diverse provocări în cei patru ani de mandat, primarul a subliniat că atacurile recente au avut un ton mai agresiv. Referindu-se la vandalizarea corturilor de campanie, Fritz a subliniat că, în 2024, este absurd să se simtă jignit de astfel de acțiuni, dar a adus în discuție ipocrizia celor care le-au comis, comparându-i cu cei care au fost prinși în diverse situații ilegale sau imorale.

Fritz a descris faptele sale personale și stilul său de viață, subliniind că se concentrează pe familie și pe îndeplinirea sarcinilor de primar, iar atacurile la adresa sa arată că atacul administrativ asupra activității sale nu a reușit să se impună în fața publicului. În ciuda urii pe care o simte din partea adversarilor săi, Fritz a subliniat că este necesar să se mobilizeze pentru a menține Timișoara pe un drum european de respect și corectitudine.

În încheierea comunicatului, Fritz a apelat la sprijinul cetățenilor, îndemnându-i să distribuie mesajul său și să se implice în campanie. Totodată, a invitat persoanele interesate să își lase datele de contact pe site-ul său oficial pentru a fi ținute la curent cu modurile în care pot să-l sprijine în campania electorală.

Articolul precedentAsistența Socială: O Piatră de Temelie în Sprijinirea Vulnerabililor
Articolul următorLiberalii din Timiș se revoltă ! Nu- l abandonează pe Alin Nica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.