Acasă Evenimente ANCPI reprezentată la Adunarea Generală EuroGeographics din Sevilla

ANCPI reprezentată la Adunarea Generală EuroGeographics din Sevilla

597
0

Rusalin Murean, în calitate de director al OCPI Caraș-Severin, a fost unul dintre participanții importanți la Adunarea Generală a EuroGeographics, desfășurată recent în Sevilla, Spania. Alături de el s-au aflat Laurentiu Alexandru Blaga, director general-președinte al Agenției Naționale de Cadastru și Carte Funciară, și Adriana Poggi, șef al Biroului Relații Internaționale la ANCPI.

Evenimentul a fost un cadru propice pentru schimbul de idei și experiențe între reprezentanții agențiilor din diverse țări europene. Una dintre propunerile aduse în discuție de delegația română a fost găzduirea unei întâlniri regionale de către ANCPI.

Doamna Els Dewulf, președintele Permanent Committee on Cadastre (PCC), care a exercitat voluntar secretariatul organizației, a exprimat aprecierea pentru sprijinul oferit de ANCPI în cadrul discuțiilor referitoare la activitatea Comitetului Permanent al Cadastrului.

De asemenea, au fost abordate subiecte precum strategiile de reprezentare și dezvoltare ale asociației, alături de dezbateri concentrate asupra tehnologiei și inovației, inclusiv implementarea inteligenței artificiale în procesele de producție și utilizarea extensivă a geodatelor pentru asigurarea interoperabilității.

EuroGeographics este un organism internațional care își propune să conecteze activitatea agențiilor naționale de cadastru, cartografie și publicitate imobiliară din Europa. ANCPI este membru activ al EuroGeographics încă din anul 2004, contribuind astfel la schimbul de bune practici și la dezvoltarea domeniului într-un context european.

Participarea activă a reprezentanților ANCPI la evenimentele internaționale relevante subliniază angajamentul agenției în promovarea colaborării internaționale și în aducerea de contribuții semnificative la nivel european în domeniul cadastrului și cartografiei.

Articolul precedentCSC Millenium Giarmata: Succes Duplicat în Weekendul Fotbalistic
Articolul următorAsistența Socială: O Piatră de Temelie în Sprijinirea Vulnerabililor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.