Acasă Evenimente Start în Campionatul Timiș 2024 – “Grand Prix Mărțișor-Timișoara-Aninoasa Tim 2024”

Start în Campionatul Timiș 2024 – “Grand Prix Mărțișor-Timișoara-Aninoasa Tim 2024”

1042
0

 

 

Asociația Auto Club Rally Timiș, sub egida F.R.A.S., pregătește cu entuziasm etapa inaugurală din Campionatul de Automobilism, Karting și Drift Timiș 2024, ediția XXV. Evenimentul, denumit “Grand Prix Mărțișor-Timișoara-Aninoasa Tim 2024”, va avea loc în municipiul Timișoara, în parcarea din strada Siemens-cal. Buziașului nr.11, începând cu ora 10:01, pe data de 24.03.2024.

Această competiție, aflată la cea de-a șasea ediție, reprezintă un pilon al sportului auto național, dedicat în special gingășiei și frumuseții, aducând în prim-plan pasiunea pentru motorsport. Cu condiții de înregistrare facilite, acest concurs este destinat atât femeilor, cât și tuturor pasionaților și profesioniștilor din domeniu.

Pentru a marca aniversarea celei mai prolifice competiții de automobilism din România, un număr record de peste 53 de concurenți s-au înscris pentru ediția din acest an.

În contextul desfășurării evenimentului, circulația și parcarea vor fi restricționate în data de 24.03.2024, între orele 08:00-18:00, în parcarea de pe strada Siemens-cal. Buziașului nr.11. Participanții sunt rugați să își mute autoturismele în parcările limitrofe zonei restricționate, în intervalul menționat.

Pe lângă aspectele sportive, această acțiune are și un scop educativ, promovând protecția mediului înconjurător. Astfel, motto-ul ediției din acest an este “Opriti motorul când stationați”, subliniind importanța responsabilității față de mediu.

Festivitatea de premiere se va desfășura în stilul caracteristic Formula 1, imediat după încheierea concursului, aducând în prim-plan excelența și performanța în motorsport.

Articolul precedentMontarea grinzilor la conexiunea centurii Timișoara Sud cu DJ 591: Anunț important pentru șoferi și locuitori
Articolul următorAvertizare Aquatim: Întrerupere furnizare apă în Timișoara Nord – 19 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.