Acasă Evenimente Avertizare Aquatim: Întrerupere furnizare apă în Timișoara Nord – 19 martie

Avertizare Aquatim: Întrerupere furnizare apă în Timișoara Nord – 19 martie

64
0

 

Aquatim aduce la cunoștință locuitorilor din Timișoara Nord că, în data de 19 martie, între orele 8:00 și 18:00, se va efectua o conectare de conducte la intersecția străzilor Holdelor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Aceste lucrări sunt parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 3.

Pe durata intervenției, furnizarea apei va fi întreruptă pe următoarele străzi: Holdelor, Martir Alexandru Choroși, Arhitect Ion Mincu, Aleea Aurel Ciupe, Doctor Lucian Georgevici, Aleea Franz Liebhard, Martir Ioan Mariuțac, Thomas Alva Edison, Constantin Rădulescu Motru, Pomiculturii, Cooperației, Brazilor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel. De asemenea, vor fi afectate cele două Puncte Termice din zonă.

Recomandăm tuturor utilizatorilor din această zonă să își facă pregătirile necesare pentru a face față întreruperii furnizării apei pe durata lucrărilor planificate. Pentru mai multe informații și actualizări, vă rugăm să consultați pagina web a Aquatim sau să ne contactați la numerele de telefon disponibile pe site-ul nostru oficial.

Compania Aquatim își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare în această perioadă.

Articolul precedentStart în Campionatul Timiș 2024 – “Grand Prix Mărțișor-Timișoara-Aninoasa Tim 2024”
Articolul următorÎntrerupere Temporară a Circulației Vaporașelor pe Bega

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.