Acasă Social Montarea grinzilor la conexiunea centurii Timișoara Sud cu DJ 591: Anunț important...

Montarea grinzilor la conexiunea centurii Timișoara Sud cu DJ 591: Anunț important pentru șoferi și locuitori

88
0

 

 

În data de 20 martie, între orele 10 și 12, vor avea loc lucrări de montare a 4 grinzi la conexiunea șantierului centurii Timișoara Sud cu DJ 591 (Timișoara – Sânmihaiu Român). Aceste lucrări vor afecta traficul rutier în zonă, iar participanții la trafic sunt sfătuiți să fie precauți și să respecte indicațiile agenților de circulație pentru a evita întârzierile.

Pe durata montării grinzilor, traficul va fi restricționat pe timp de aproximativ 20 de minute, cu întreruperi intermitente, pentru a permite manevrele necesare. Conducătorii auto sunt rugați să își ajusteze rutele și să manifeste înțelegere în timpul acestei perioade.

Lucrările de construcție la centura Timișoara Sud au fost desfășurate cu un ritm susținut în ultima perioadă, implicând peste 630 de persoane pe șantierul respectiv. Echipa a lucrat în două schimburi, inclusiv în timpul nopții, pentru a menține progresul lucrărilor. În săptămâna precedentă, s-a continuat lucrul la terasament, șanțuri, pasaje și poduri, iar accentul s-a pus și pe compactarea stratului de umplutură din balast și pe intervențiile necesare la cele două parcări planificate pe traseu. De asemenea, s-a acționat și la intersecția cu strada Trandafirilor din Giroc pentru a asigura o fluidizare cât mai bună a traficului în zonă.

Aceste lucrări sunt parte a unui proiect mai amplu de infrastructură care va îmbunătăți semnificativ circulația în zona metropolitană a Timișoarei și va sprijini dezvoltarea economică și socială a întregii regiuni. Pentru informații suplimentare și actualizări privind starea lucrărilor, cetățenii sunt încurajați să urmărească comunicările oficiale emise de autoritățile competente.

Articolul precedentIlie Golubov se alătură echipei PNL Timiș pentru alegerile locale din acest an
Articolul următorStart în Campionatul Timiș 2024 – “Grand Prix Mărțișor-Timișoara-Aninoasa Tim 2024”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.