Acasă Politic Ilie Golubov se alătură echipei PNL Timiș pentru alegerile locale din acest...

Ilie Golubov se alătură echipei PNL Timiș pentru alegerile locale din acest an

190
0

 

 

Primarul comunei Remetea Mare, Ilie Golubov, a anunțat că se alătură echipei Partidului Național Liberal (PNL) Timiș pentru alegerile locale din acest an, marcând astfel o nouă direcție în peisajul politic local.

Remetea Mare, situată în zona metropolitană a Timișoarei, este o localitate cu un număr semnificativ de locuitori și un potențial de dezvoltare considerabil. Prin implicarea în echipa PNL Timiș, se dorește ca această comunitate să beneficieze de atenția și resursele necesare pentru a progresa și a se dezvolta în beneficiul cetățenilor săi.

Alături de celelalte localități din jurul Timișoarei, Remetea Mare va forma un nucleu liberal care să promoveze o viziune administrativă coerentă și eficientă în cadrul județului Timiș. Această colaborare între localități are scopul de a asigura o dezvoltare sustenabilă și armonioasă în întreaga regiune.

Președintele PNL Timiș și președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a subliniat importanța extinderii echipei și aducerii în fața alegătorilor a candidaților competenți și dedicați, capabili să gestioneze eficient resursele și să promoveze interesul comunităților lor. Echipa PNL Timiș devine tot mai solidă și mai unită în drumul său către alegerile locale.

Ilie Golubov, primarul comunei Remetea Mare, a motivat decizia de a se alătura PNL Timiș prin aprecierea viziunii administrative și a bunului simț politic al actualului, dar și viitorului președinte al CJ Timiș, Alin Nica. Acest gest subliniază dorința de a contribui la o guvernare eficientă și responsabilă în interesul comunității locale și regionale.

Prin unirea forțelor în cadrul PNL Timiș, se conturează perspective optimiste pentru dezvoltarea și prosperitatea comunei Remetea Mare și a întregii regiuni, cu o echipă determinată să pună în aplicare soluții concrete pentru nevoile și aspirațiile cetățenilor.

Articolul precedentExcremente de rozătoare în farfurii. Abateri grave la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură Casa Verde Timișoara
Articolul următorMontarea grinzilor la conexiunea centurii Timișoara Sud cu DJ 591: Anunț important pentru șoferi și locuitori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.