Acasă Evenimente Excremente de rozătoare în farfurii. Abateri grave la Cantina Liceului Tehnologic de...

Excremente de rozătoare în farfurii. Abateri grave la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură Casa Verde Timișoara

62
0

 

 

Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură Casa Verde din Timișoara a fost supusă unui control riguros, iar abaterile constatate au fost alarmante. Printre acestea s-au numărat materii prime expirate, echipamente frigorifice neigienizate și prezența excrementelor de rozătoare în spațiile de depozitare.

Conform raportului de inspecție, au fost identificate mai multe probleme în funcționarea cantinei, printre care materii prime cu data limită de consum depășită și stare termică modificată, echipamente frigorifice cu depuneri de gheață și materii prime lipsite de ambalaje originale și elemente de identificare. De asemenea, nu s-a efectuat monitorizarea temperaturii în spațiile frigorifice, iar excremente de rozătoare au fost găsite în blocul alimentar și în spațiul de depozitare.

Pe lângă aceste probleme, cuptoarele și vesela nu au fost igienizate corespunzător, iar în lista de meniu nu au fost menționate produsele cu potențial alergen.

Ca urmare a acestor deficiențe grave, au fost impuse sancțiuni severe. Cantina a fost amendată cu suma de 15.000 de lei și a primit un avertisment. În plus, s-a decis oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor constatate și oprirea definitivă de la comercializare a produselor neconforme.

Aceste măsuri au fost luate pentru protecția sănătății și siguranței consumatorilor, iar autoritățile competente vor monitoriza îndeaproape remedierea problemelor și respectarea normelor de igienă și siguranță alimentară în viitor. Este esențial ca astfel de abateri să fie tratate cu seriozitate și să fie luate măsuri corective imediate pentru a asigura calitatea și siguranța alimentelor servite în instituțiile publice.

Articolul precedent„The Glowing Garden” – O Experiență Luminoasă la Iulius Town Timișoara
Articolul următorIlie Golubov se alătură echipei PNL Timiș pentru alegerile locale din acest an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.