Acasă Evenimente Timișoara sărbătorește Ziua Mondială a Asistenței Sociale: Construim împreună o comunitate inclusivă

Timișoara sărbătorește Ziua Mondială a Asistenței Sociale: Construim împreună o comunitate inclusivă

140
0

 

 

Într-o lume tot mai complexă, marcarea Zilei Mondiale a Asistenței Sociale la Timișoara este un moment crucial pentru a reflecta asupra importanței și impactului asistenței sociale în comunitatea noastră. Invităm pe toți cei interesați să se alăture evenimentului, care va avea loc pe data de 19 martie. Doar prin colaborare putem construi o comunitate incluzivă, sigură și atentă la nevoile membrilor săi, pregătită să facă față provocărilor sociale.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, împreună cu partenerii săi – LOGS Grup de Inițiative Sociale, Fundația de Abilitare Speranța Timișoara, Teatrul Basca, Asociația Culturală Kabaitan și Asociația Inovatrium, au pregătit o serie de evenimente și acțiuni la care sunteți invitați să participați.

Programul diversificat va include activități adresate atât specialiștilor din domeniul asistenței sociale, cât și publicului larg:

🫂 Ateliere pentru promovarea sănătății mentale, îngrijire personală și bunăstare pentru profesioniștii din asistență socială.

👏👏 Marș pentru promovarea valorilor asistenței sociale, ocazie de a celebra și susține importanța acestei profesii.

🎭 Spectacol de teatru-forum intitulat “Bă, auzi?”, prezentat de Teatrul Basca, abordând teme sociale relevante și stimulând dialogul și schimbul de idei.

Prin aceste evenimente, contribuim la dezvoltarea unei comunități în care fiecare individ, indiferent de abilități, să aibă acces la oportunități egale și să poată contribui activ la progresul și bunăstarea comunității.

 

Articolul precedentControverse înaintea Alegerilor Europarlamentare: BEC Respinge Înregistrarea Alianței Dreapta Unită
Articolul următorVirgil Ciocea se alătură echipei PSD pentru un nou mandat de primar al comunei Pietroasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.