Acasă Evenimente S-au adunat pentru drifturi dar au fost așteptați de Poliție

S-au adunat pentru drifturi dar au fost așteptați de Poliție

161
0

 

 

Polițiștii Secției 2 Urbane din Timișoara au desfășurat o acțiune hotărâtă pentru a contracara un eveniment spontan ce se anunța a avea loc în parcarea centrului comercial de pe Calea Stan Vidrighin din oraș, unde se prevedea că participanții urmau să tureze excesiv motoarele vehiculelor și să facă drifturi.

În intervalul orar 18:30-20:30, la data de 15 martie 2024, polițiștii au luat măsuri proactive, colaborând cu reprezentanții R.A.R Timiș, pentru a preveni fenomene infracționale și contravenționale, precum și pentru a menține ordinea și siguranța publică.

În cadrul acțiunii, au fost controlate 51 de autovehicule și au fost legitimare 64 de persoane. Ca rezultat al eforturilor lor, au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, însumând 12.915 lei. Dintre acestea, 36 de sancțiuni au fost emise pentru nerespectarea normelor rutiere, iar 6 sancțiuni au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere, iar în urma constatării deficiențelor tehnice, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Cu toate acestea, eforturile polițiștilor au fost cu succes, deoarece pe perioada desfășurării acțiunii nu au fost înregistrate evenimente cu impact negativ, iar participanții la evenimentul spontan au fost dispersați, restabilindu-se astfel ordinea și liniștea publică.

Această acțiune arată angajamentul ferm al Poliției de a asigura respectarea legii și siguranța cetățenilor în comunitatea noastră.

Articolul precedentPNL Timiș și ONG-ul Verde de Banat, Parteneri în Protejarea Mediului
Articolul următorChris Bugariu băiatul de 16 ani care a căzut mort pe teren la un meci cu prietenii, putea fi salvat!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.