Acasă Evenimente Primarul Dominic Fritz Primește Premiul „Speranța” în Numele Orașului Timișoara

Primarul Dominic Fritz Primește Premiul „Speranța” în Numele Orașului Timișoara

167
0

 

 

🫶 Într-un moment de emoție și recunoștință, primarul Dominic Fritz a fost distins cu Premiul „Speranța” în numele orașului Timișoara, un prestigios recunoaștere acordată de Societatea Timișoara.

„Primesc cu multă emoție și recunoștință acest premiu în numele Timișoarei și al timișorenilor. Și, mai ales, cu marea gratitudine de a face parte din acest oraș extraordinar. Am un mare respect pentru Societatea Timișoara, custodele Proclamației, un text încă actual, profund și vizionar. Întotdeauna am privit premiile Societății Timișoara ca pe flacăra unei lumânări care s-a aprins și a adus lumină în anii întunecați de după 89, și care rezistă de atunci ca un reper moral al societății noastre”, a mărturisit primarul Dominic Fritz la primirea prestigiosului premiu.

🫶 Premiul „Speranța” este un tribut adus tuturor timișorenilor și fiecărui individ în parte, recunoscând contribuția acestora la modelul de conviețuire multietnică al orașului. Timișoara a devenit un simbol al democrației și al luptei pentru libertate, marcând evenimente istorice precum Revoluția din decembrie 1989, Proclamația de la Timișoara 1990 și statutul său de Capitală Culturală Europeană în 2023.

🙏 „Mulțumim Societății Timișoara, dar și timișorenilor, cei care construiesc, zi de zi, acest „acasă” de care suntem mândri”, a transmis primarul Dominic Fritz un mesaj de apreciere către comunitate.

🏆 Trofeul care însoțește prestigiosul premiu „Speranța” este o creație a regretatului sculptor timișorean Peter Jecza, cetățean de onoare al Timișoarei.

 

Articolul precedentPrimăria Comunei Giarmata: Investiția în Viitor Prin Plantarea de Copaci
Articolul următorPenitenciarul Timișoara Anunță Un Nou Proiect de Modernizare a Spațiilor de Detenție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.