Acasă Evenimente PNL Timiș și ONG-ul Verde de Banat, Parteneri în Protejarea Mediului

PNL Timiș și ONG-ul Verde de Banat, Parteneri în Protejarea Mediului

139
0

 

Partidul Național Liberal Timiș a făcut un pas important în lupta împotriva poluării și pentru protejarea mediului înconjurător, prin implicarea în creșterea perdelei forestiere din zona localității Giarmata. Împreună cu ONG-ul Verde de Banat, PNL Timiș a organizat o acțiune de plantare a copacilor, conștientizând impactul puternic pe care defrișările și nivelul crescut de poluare îl au asupra sănătății cetățenilor, în special în contextul schimbărilor climatice.

🌳 Creșterea perdelei forestiere în jurul marilor orașe este esențială pentru reducerea nivelului de poluare și pentru protejarea biodiversității. Prin această acțiune, PNL Timiș și partenerii săi au demonstrat că fiecare gest contează în lupta pentru un mediu mai curat și mai sănătos.

La evenimentul de ieri, au participat tineri din PNL, alături de primarul Claudiu Mihălceanu și viceprimarul comunei Giarmata, precum și președintele CJ Timiș, liberalul Alin Nica. Această mobilizare și implicare a autorităților locale și regionale arată că protejarea mediului este o prioritate pentru administrația locală și pentru comunitatea politică.

👏🏻👏🏻👏🏻 Felicitări participanților și organizatorilor pentru efortul lor și pentru angajamentul în crearea unui mediu mai sănătos și mai durabil pentru generațiile viitoare.

Această acțiune reprezintă un exemplu de colaborare și implicare civică în promovarea unui stil de viață sustenabil și în protejarea resurselor naturale pentru bunăstarea noastră și a viitorilor noștri.

Articolul precedentPenitenciarul Timișoara Anunță Un Nou Proiect de Modernizare a Spațiilor de Detenție
Articolul următorS-au adunat pentru drifturi dar au fost așteptați de Poliție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.