Acasă Evenimente Un șofer circula haotic prin Timișoara. El a pus în pericol alți...

Un șofer circula haotic prin Timișoara. El a pus în pericol alți participanți în trafic.

101
0

 

Un mesaj de urgență a fost transmis către redacție de către un locuitor din Timișoara, care a dorit să aducă în atenție comportamentul periculos al unui șofer aflat pe șoselele din zonă. Imaginile atașate arată un vehicul care circulă haotic, punând în pericol atât viața sa, cât și pe cea a altor participanți la trafic.

“Un șofer care ar trebui oprit de urgență”, este mesajul alarmant transmis către redacție din partea unui localnic din Mosnita Noua. Potrivit martorului ocular, șoferul a condus ca un adevărat “maniac” pe drumul de la Mosnita Noua până aproape de Shopping City CENTER, punând în pericol viața altor participanți la trafic.

Incidentul a fost deosebit de grav în Mosnita, unde aproape s-au produs mai multe coliziuni din cauza stilului haotic de condus al șoferului. Martorul ocular a considerat că este imperios necesar ca autoritățile să intervină rapid și să oprească acest șofer înainte ca o tragedie să aibă loc pe șoselele din zonă.

Imaginile atașate la mesajul de alertă oferă dovezi clare cu privire la comportamentul periculos al șoferului, iar acest lucru subliniază importanța intervenției imediate a autorităților pentru a proteja siguranța rutieră și viețile participanților la trafic.

 

Articolul precedentWeekend plin de magie LEGO® la Iulius Town din Timișoara
Articolul următorUn Nou Proiect pentru Dezvoltarea Sportului și a Comunității în Ronaț, Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.