Acasă Politic Un Nou Proiect pentru Dezvoltarea Sportului și a Comunității în Ronaț, Timișoara

Un Nou Proiect pentru Dezvoltarea Sportului și a Comunității în Ronaț, Timișoara

238
0

 

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, a făcut o declarație importantă astăzi, anunțând votul favorabil al proiectului privind aprobarea obiectivului de investiții pentru refunctionalizarea unei baze sportive importante din Ronaț, unde echipa de rugby locală își desfășoară activitatea.

Noul proiect, elaborat cu scopul dezvoltării performanței sportive și a sportului de masă, dar și pentru a încuraja implicarea părinților în activitățile sportive ale copiilor lor, este un pas semnificativ în promovarea sănătății și a activității fizice în comunitate.

Printre dotările planificate se numără un teren de joc pentru echipa principală, prevăzut cu nocturnă și tribună acoperită, vestiare, centru de recuperare și camere tehnice. De asemenea, va exista un teren de antrenament aproape de dimensiunile oficiale, precum și un teren mai mic, acoperit în timpul iernii, special dedicat copiilor, cu vestiare separate pentru aceștia, promovând astfel un mediu sigur și adecvat pentru inițierea lor în sport.

O altă caracteristică remarcabilă a proiectului este construcția unei săli de fitness, care va servi nu doar sportivilor, ci și părinților, oferindu-le un loc ideal pentru socializare și monitorizarea activităților sportive ale copiilor lor.

Cosmin Tabără a subliniat importanța acestui proiect și a promis că va căuta surse suplimentare de finanțare pentru a-l realiza, fără a pune presiune excesivă pe bugetul public. Valoarea totală a proiectului se ridică la aproximativ 40 de milioane de lei, fără TVA.

În încheierea declarației sale, viceprimarul Timișoarei a mulțumit oamenilor implicați în proiect, recunoscând efortul lor din ultimii trei ani și subliniind importanța de a lăsa în urmă o moștenire durabilă pentru comunitatea locală.

Așadar, acest nou proiect nu este doar despre dezvoltarea infrastructurii sportive, ci și despre promovarea valorilor comunitare și crearea unui mediu favorabil pentru ca oamenii să-și trăiască viața sănătos și să se bucure de activități recreative într-un mod sigur și responsabil.

Articolul precedentUn șofer circula haotic prin Timișoara. El a pus în pericol alți participanți în trafic.
Articolul următorAleodor Sobolu “și-a umplut buzunarele “ și spune STOP JOC! Lasă pe alții mai tineri la primăria Orțișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.