Acasă Evenimente Clubul Sportiv CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Angajamentul pentru Excelență în Artele...

Clubul Sportiv CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Angajamentul pentru Excelență în Artele Marțiale

151
0

 

🥋 Astăzi, membrii Clubului Sportiv CSC Ghiroda și Giarmata Vii au participat la Adunarea Generală a Federației Române de Arte Marțiale, care a avut loc la București. După discuțiile avute alături de colegii lor din întreaga țară, directorul clubului nostru, Marius-Mihai Poclid, a împărtășit câteva gânduri despre direcțiile de dezvoltare a acestui sport:

🗣 “Am participat cu entuziasm la Adunarea Generală a Federației Române de Arte Marțiale, un eveniment deosebit de important pentru comunitatea sportivă. Împreună cu colegii mei, am discutat direcțiile de dezvoltare a acestui sport și importanța dezvoltării viitoare a artei marțiale în țara noastră. Ne-am angajat să continuăm să contribuim la creșterea nivelului de competiție și la promovarea valorilor de fair-play și respect în cadrul competițiilor sportive. Acesta este un angajament asumat, de asemenea, pentru a asigura că viitorul este luminos pentru cei pasionați de acest domeniu în comunitatea noastră.”

🍎 Clubul Sportiv CSC Ghiroda și Giarmata Vii își menține angajamentul față de dezvoltarea sportului și a valorilor asociate acestuia. Prin implicarea activă în comunitatea locală și promovarea unui stil de viață activ și sănătos, clubul continuă să fie un lider în promovarea sportului și a artei marțiale în rândul tinerilor și adulților din zonă.

Astfel, angajamentul pentru excelență și pasiunea pentru arte marțiale sunt păstrate și consolidate de Clubul Sportiv CSC Ghiroda și Giarmata Vii, subliniind importanța continuării promovării acestui sport și a valorilor sale în comunitatea noastră locală și dincolo de ea. #noisuntemghiroda💛💙 #AdunareaGenerală #ArteMarțiale

Articolul precedentCampionii Naționali la Dans Sportiv, Iovana Iorgovan și Nicolas Daniel Bărbosu, Recompensați de Consiliul Județean Timiș
Articolul următorPrimăria Comunei Giarmata: Investiția în Viitor Prin Plantarea de Copaci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.