Acasă Evenimente Campionii Naționali la Dans Sportiv, Iovana Iorgovan și Nicolas Daniel Bărbosu, Recompensați...

Campionii Naționali la Dans Sportiv, Iovana Iorgovan și Nicolas Daniel Bărbosu, Recompensați de Consiliul Județean Timiș

134
0

 

🏆 O zi de bucurie și recunoaștere a performanțelor de excepție a avut loc astăzi la Consiliul Județean Timiș. Președintele Alin Nica a acordat Diplome de Merit pentru campionii naționali la dans sportiv: Iovana Iorgovan și Nicolas Daniel Bărbosu de la Clubul Sportiv Dance Spirit din Timișoara.

💃 Cei doi laureați cu aur au impresionat la Campionatul Național de Dans Sportiv 2024 de la Târgu-Mureș, unde s-au clasat pe primul loc la categoria Tineret Latino.

🏅 Perechea este condusă de antrenorii Horia Preda, Alex Miculescu și Andra Păcurar, și a obținut în 2023 titlul de vicecampioni naționali la categoria Tineret, secțiunea 16-18 ani, Dansuri latino. De asemenea, în cursul anului trecut, au reprezentat România cu mândrie la Campionatele Europene și Mondiale de dans sportiv.

🍎 Recunoașterea meritelor sportive în toate domeniile reprezintă una dintre prioritățile administrației județene, menite să încurajeze mișcarea și un stil de viață sănătos în rândul cetățenilor.

Astfel, performanța și talentul acestor tineri dansatori nu doar că sunt apreciate, dar sunt și încurajate și susținute de autoritățile locale, ceea ce marchează un pas important în promovarea și dezvoltarea sportului și a culturii în comunitatea noastră. Felicitări celor doi campioni naționali și tuturor celor implicați în pregătirea și susținerea lor!

Articolul precedentAleodor Sobolu “și-a umplut buzunarele “ și spune STOP JOC! Lasă pe alții mai tineri la primăria Orțișoara.
Articolul următorClubul Sportiv CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Angajamentul pentru Excelență în Artele Marțiale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.