Acasă Politic Aleodor Sobolu “și-a umplut buzunarele “ și spune STOP JOC! Lasă pe...

Aleodor Sobolu “și-a umplut buzunarele “ și spune STOP JOC! Lasă pe alții mai tineri la primăria Orțișoara.

469
0

Aleodor Sobolu spune STOP JOC, iau spus și “alții “ că ajunge.
Alfred Simonis președintele PSD Timiș a făcut public plecarea lui Aleodor de la cârma primăriei.

După cinci mandate consecutive în fruntea comunității, actualul primar, Aleodor Sobolu, a anunțat că face un pas în spate, cedând locul unei noi generații de lideri. În acest context, Partidul Social Democrat l-a desemnat pe Daniel Pop drept candidatul său pentru funcția de primar al comunei Orțișoara.

Daniel Pop, în vârstă de 42 de ani, este inginer agronom și un fiu al satului, născut și crescut în Orțișoara. Cu o experiență solidă în domeniul agricol și o înțelegere profundă a nevoilor și provocărilor comunității locale, Pop se prezintă ca o alegere promițătoare pentru viitorul orașului.

Într-o declarație dată presei, Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, a exprimat recunoștința față de Aleodor Sobolu pentru cei 20 de ani de serviciu aduși comunității și partidului și a exprimat încrederea totală în Daniel Pop. “Astăzi plecăm la drum cu Daniel Pop, un tânăr în care noi avem mare încredere și pe care îl vom sprijini fără rezerve pentru a câștiga funcția de primar”, a declarat Simonis.

Promisiunile lui Pop vizează continuarea dezvoltării comunei într-un mod sustenabil, cu accent pe îmbunătățirea infrastructurii, serviciilor publice și a calității vieții pentru locuitorii comunei. De asemenea, el s-a angajat să rămână conectat la nevoile și dorințele oamenilor, promițând o administrație deschisă și transparentă.

Cu sprijinul PSD și cu susținerea locuitorilor din Orțișoara, Daniel Pop își propune să ducă comuna către noi culmi de progres și să ofere o guvernare dedicată și responsabilă. Alegerile locale se apropie, iar viitorul comunei Orțișoara este în mâinile locuitorilor săi.

Articolul precedentUn Nou Proiect pentru Dezvoltarea Sportului și a Comunității în Ronaț, Timișoara
Articolul următorCampionii Naționali la Dans Sportiv, Iovana Iorgovan și Nicolas Daniel Bărbosu, Recompensați de Consiliul Județean Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.