Acasă Economic Weekend plin de magie LEGO® la Iulius Town din Timișoara

Weekend plin de magie LEGO® la Iulius Town din Timișoara

156
0

 

 

În perioada 15-17 martie 2024, Iulius Town din Timișoara se transformă într-un tărâm al copilăriei și al distracției pentru toți iubitorii LEGO®. Expoziția Brickenburg In My Town – Zilele Fanilor LEGO® își deschide porțile pentru a oferi vizitatorilor o experiență de neuitat.

Cu un accent special pe arhitectură și mecanisme tehnice funcționale, expoziția aduce în prim-plan orașe în miniatură construite din piese LEGO®. Una dintre cele mai impresionante piese ale expoziției este o replică a Turnului Eiffel, înaltă de 1,5 metri și alcătuită din peste 10.000 de piese LEGO®. Vizitatorii vor avea ocazia să admire această capodoperă și multe altele în piațeta Intersport din Iulius Town.

În același timp, în parcul Iulius, sute de instalații luminoase transformă atmosfera într-o feerie de culori și emoții. The Glowing Garden este deschis zilnic între orele 16:00 – 22:00 și promite să ofere o experiență de neuitat pentru întreaga familie.

Pentru cei interesați de achiziționarea unei locuințe sau a unui apartament, Iulius Congress Hall găzduiește Târgul Imobiliar Timișoara TIT, unde sunt prezentate oferte imobiliare și soluții financiare. Aici, vizitatorii pot discuta cu specialiști în domeniu și pot găsi cea mai bună opțiune pentru ei.

Tot în acest weekend, comunitatea din Timișoara este invitată să participe la SportGuru Timișoara 21k, un eveniment emblematic pentru oraș. Kiturile de participare se pot ridica în prealabil, iar cursa are loc pe 17 martie 2024.

Pentru cei mici, Teatrul de Păpuși prezintă duminică, în food court-ul Iulius Town, piesa „Aventurile unui pinguin”, iar participarea este gratuită pentru toți cei dornici să se bucure de spectacol.

Astfel, la Iulius Town din Timișoara, este pregătit un weekend plin de distracție și surprize pentru întreaga familie, unde magia LEGO® și evenimentele speciale vor crea amintiri de neuitat.


*Articol redactat de echipa editorială a Iulius Town, bazat pe informațiile furnizate de organizatori și experiența evenimentelor anterioare. Scopul este de a informa și atrage vizitatorii la evenimentele din Iulius Town.*

Articolul precedentPrimăria comunei Șag demarează proiectul de plantare a 700 de teiuri pentru îmbogățirea spațiului verde local
Articolul următorUn șofer circula haotic prin Timișoara. El a pus în pericol alți participanți în trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.