Acasă Evenimente Primăria Timișoara începe operațiunea de cosire a ierbii pentru un oraș mai...

Primăria Timișoara începe operațiunea de cosire a ierbii pentru un oraș mai verde și mai curat

108
0

 

 

Primăria Timișoara a demarat o nouă campanie dedicată menținerii curățeniei și frumuseții orașului, prin operațiunea de cosire a ierbii pe spațiile verzi din întreg municipiul. Această inițiativă vine în întâmpinarea nevoilor locuitorilor și are ca scop asigurarea unui mediu curat și îngrijit pentru toți cetățenii.

Cu atenția concentrată inițial pe arterele principale și spațiile verzi dintre blocuri, echipele partenerilor Primăriei Timișoara sunt deja active în teren, desfășurând operațiuni de cosire a ierbii. Aceste intervenții vor continua pe parcursul întregului sezon, până când toate zonele identificate vor fi tratate și îngrijite corespunzător.

Locuitorii sunt încurajați să se implice și ei în menținerea curățeniei orașului, fiind invitați să semnaleze eventualele probleme sau zone care necesită intervenție suplimentară. Astfel, colaborarea între autorități și comunitate poate contribui la crearea unei atmosfere plăcute și sănătoase în Timișoara.

Prin această inițiativă, Primăria Timișoara reconfirmă angajamentul său față de mediul înconjurător și bunăstarea locuitorilor, evidențiind importanța conservării și îngrijirii spațiilor verzi într-un oraș modern și prietenos.

Articolul precedentMega Group inaugurează reprezentanțele Peugeot, Opel, Citroen și DS Automobile în Vestul țării. Pilotul de curse Leo Borlovan și pilotul de raliu Marius Giurisici au fost si ei prezenți la eveniment.
Articolul următorPrimarul Dominic Fritz și reprezentanții Corpului Consular din Timișoara discută direcțiile de colaborare pentru viitorul orașului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.